Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bakhmut: Η Wagner έχει καταλάβει το 90% του προαστίου Opytnoe, παρά την πρωτοφανή αντίσταση των Ουκρανών

Bakhmut: Η Wagner έχει καταλάβει το 90% του προαστίου Opytnoe, παρά την πρωτοφανή αντίσταση των Ουκρανών
Ο εχθρός προβάλλει αντίσταση σε ένα επίπεδο που μπορεί να μην είχε δει κανείς στην ιστορία του περασμένου αιώνα ανέφερε ο ιδρυτής της Wagner, Prigozhin
Σχετικά Άρθρα
Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) στο χωριό Opytnoe του Donetsk αντιστέκονται σε επίπεδο «που δεν έχει αναφερθεί στην ιστορία του περασμένου αιώνα», δήλωσε ο Yevgeny Prigozhin, ιδρυτής της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Wagner.
Οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον Prigozhin, να σχολιάσει αναφορές σχετικά με τα ρωσικά στρατεύματα που ανέλαβαν τον έλεγχο του χωριού Opytnoe στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk.
«Έχω ξαναπεί ότι εκεί γίνονται αιματηρές μάχες.
Ο εχθρός προβάλλει αντίσταση σε ένα επίπεδο που μπορεί να μην είχε δει κανείς στην ιστορία του περασμένου αιώνα» ανέφερε ο ιδρυτής της Wagner.

Ανακοινώσεις μετά το 48ωρο

Κατά κανόνα η Wagner δεν ανακοινώνει την κατάληψη οικισμών, εάν δεν περάσουν τουλάχιστον δύο μέρες και καμφθούν όλες οι αντεπιθέσεις και υψωθεί η ρωσική σημαία.
Στις αρχές Νοεμβρίου, αναφέρθηκε ότι τα μέλη της Wagner πολεμούσαν για το νότιο προάστιο του Artemovsk (Bakhmut) - το χωριό Opytnoye.
Αυτή είναι μια από τις πιο δύσκολες περιοχές – η κατάληψη της πόλης θα σπάσει την επιμελητεία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Στρατιωτικοί ανταποκριτές του WarGonzo Telegram ανέφεραν ότι τα ρωσικά στρατεύματα είχαν πάρει υπό έλεγχο σχεδόν το 90% του εδάφους στην περιοχή του χωριού Opytnoye.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης