Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΕΛΚ: Τολμηρές και ριζοσπαστικές αποφάσεις για να σταματήσουμε την επέκταση της ζημιάς αυτού του διεφθαρμένου δικτύου μεμονωμένων βουλευτών και βοηθών

tags :
ΕΛΚ: Τολμηρές και ριζοσπαστικές αποφάσεις για να σταματήσουμε την επέκταση της ζημιάς αυτού του διεφθαρμένου δικτύου μεμονωμένων βουλευτών και βοηθών
H Ομάδα του ΕΛΚ αποφάσισε ότι δεν θα λάβει μέρος σε καμία προετοιμασία, διαπραγμάτευση, συζήτηση ή ψηφοφορία στην ολομέλεια στο πλαίσιο των επειγόντων ψηφισμάτων
«Πριν μπορέσουμε να αποδείξουμε με βεβαιότητα ότι η ακεραιότητα της διαδικασίας και του δικτύου δεν διακυβεύεται από τρίτες χώρες όπως το Κατάρ, θα πρέπει να σταματήσουμε κάθε εργασία για τα επείγοντα ψηφίσματα. Απλώς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας μας ως συνήθως» αναφέρει απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Η Κ.Ο. του ΕΛΚ σημειώνει ότι «υπό το πρίσμα των συνεχιζόμενων ποινικών ερευνών σε ένα διεφθαρμένο δίκτυο μεμονωμένων βουλευτών και βοηθών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ομάδα του ΕΛΚ ανησυχεί εξαιρετικά για την ακεραιότητα των θέσεων εξωτερικής πολιτικής του ΕΚ, όπως εκφράζεται στα επείγοντα ψηφίσματα».
«Πρέπει να λάβουμε τολμηρές και ριζοσπαστικές αποφάσεις για να σταματήσουμε το να επεκταθεί περαιτέρω στο κοινοβουλευτικό μας έργο η ζημιά αυτού του διεφθαρμένου δικτύου μεμονωμένων βουλευτών και βοηθών» τονίζεται.
Επισημαίνεται ότι «ως εκ τούτου, η Ομάδα του ΕΛΚ αποφάσισε ότι δεν θα λάβει μέρος σε καμία προετοιμασία, διαπραγμάτευση, συζήτηση ή ψηφοφορία στην ολομέλεια στο πλαίσιο των επειγόντων ψηφισμάτων».
«Η απόφαση αυτή θα ισχύει μέχρι νεοτέρας, θα έχει άμεση ισχύ και θα ανακοινωθεί στην Ολομέλεια πριν από τις ψηφοφορίες για τα επείγοντα ψηφίσματα την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου» καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΛΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης