Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ στο Λος Άντζελες: Αυτοκτόνησε ο DJ της εκπομπής της Ellen Lee DeGeneres - Βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα

Σοκ στο Λος Άντζελες: Αυτοκτόνησε ο DJ της εκπομπής της Ellen Lee DeGeneres - Βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα
Ο Μπος ήταν ο dj της εκπομπής της Ellen Lee DeGeneres από το 2014 ως το τέλος της φέτος
Νεκρός σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείο στο Λος Αντζελες, βρέθηκε ο DJ της εκπομπής της Ellen Lee DeGeneres, ο Στιίβεν 'tWitch' Μπος.
Ο 40χρονος dj και πατέρας τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρός, βάζοντας τέλος ο ίδιος στη ζωή του με μία σφαίρα, όπως αναφέρει η αστυνομία.
Η είδηση προκάλεσε σοκ καθώς λίγες ημέρες πριν γιόρταζε με την σύζυγό του την 9η επέτειο γάμου τους και δεν υπήρχε κάτι που να φαίνεται πως τον οδήγησε σε αυτή την πράξη.
Ο Μπος ήταν ο dj της εκπομπής της Ellen Lee DeGeneres από το 2014 ως το τέλος της φέτος.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, ο Μπος έφυγε από το σπίτι χωρίς το αυτοκίνητό του, κάτι που ανησύχησε την σύζυγό του, Αλισον Χόλκερ. Όταν είδε ότι δεν είχε επιστρέψει, κάλεσε την αστυνομία. Λίγες ώρες μετά, η αστυνομία έλαβε τηλεφώνημα για έναν νεκρό άνδρα που αυτοκτόνησε και αποδείχθηκε πως ήταν ο γνωστός dj.
«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε πως ο αγαπημένος μου σύζυγος, Στίβεν, έφυγε από τη ζωή. Έδινε φως όπου κι αν βρισκόταν. Έβαζε πάνω από όλα την οικογένειά του, τους φίλους του, την κοινότητα…Ηταν το στήριγμα της οικογένειάς μας, ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας, που ενέπνευσε πολλούς. Σε αγαπάμε, μας λείπεις και πάντα θα κρατώ τον τελευταίο χορό για σένα...» έγραψε μεταξύ άλλων η σύζυγός του σε αποχαιρετιστήριο γράμμα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό People.
Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που προχώρησε σε αυτή την πράξη. Μέχρι και δύο ημέρες πριν τον θάνατό του έδειχνε ευτυχισμένος και μάλιστα ανέβασε στο youtube και τον λογαριασμό του, ένα βίντεο με την σύζυγό του, με την οποία χορεύουν.

www.bankingnnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης