Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Kanye West εμφανίστηκε με μαύρη κουκούλα και ζήτησε από τους Εβραίους να συγχωρέσουν τον Χίτλερ

Ο Kanye West εμφανίστηκε με μαύρη κουκούλα και ζήτησε από τους Εβραίους να συγχωρέσουν τον Χίτλερ
Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο Kanye West εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της εβραϊκής κοινότητας σχετικά με τη «φήμη» του Χίτλερ ενώ σε άλλο σημείο των «τοποθετήσεων» του παρομοίασε την άμβλωση με «γενοκτονία»
Σε νέα αντισημιτική δήλωση προχώρησε ο Kanye West, λίγες μόλις μέρες αφού εξέφρασε την αγάπη του για τον Χίτλερ. Αυτή τη φορά, ο ράπερ ζήτησε από τους Εβραίους να… συγχωρήσουν τον Χίτλερ.
Ο Kanye West συναντήθηκε με τον ιδρυτή των Proud Boys, Γκέιβιν Μακίνες, (αμερικανική ακροδεξιά, νεοφασιστική, εθνικιστική και αποκλειστικά ανδρική οργάνωση στις ΗΠΑ) για λογαριασμό μίας εκπομπής στην οποία εμφανίστηκε φορώντας μαύρο full face.
Το 45λεπτο επεισόδιο στο οποίο εμφανίστηκε ο ράπερ είχε τίτλο «Saving Ye» και στην αρχή της προβολής ο Μακίνες εξέφρασε την επιθυμία του να «αποτρέψει τον Ye West από το να γίνει αντισημίτης ή ναζί».
Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο Kanye West εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της εβραϊκής κοινότητας σχετικά με τη «φήμη» του Χίτλερ ενώ σε άλλο σημείο των «τοποθετήσεων» του παρομοίασε την άμβλωση με «γενοκτονία».
Αφού επανέλαβε τη θεωρία συνωμοσίας πως «οι Εβραίοι ελέγχουν την πλειονότητα των μέσων ενημέρωσης, μαζί με τις τράπεζες, μαζί με τα ακίνητα, μαζί με τα εμπορικά κέντρα» πρόσθεσε ότι: «Οι Εβραίοι δεν μπορούν να μου λένε ποιον μπορώ να αγαπώ και ποιον όχι. Δεν μπορείτε να επιβάλλετε τον πόνο σας σε όλους τους άλλους. Εβραίοι συγχωρέστε τον Χίτλερ σήμερα».

Η απάντηση στην υποθετική ερώτηση

«Είσαι λοιπόν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι η πρώτη μέρα και κάποιος μπαίνει μέσα και ρωτάει: “Λοιπόν, τι θα κάνουμε με αυτούς τους Εβραίους;”. Τι του λες;» ήταν η υποθετική ερώτηση που δέχθηκε ο ράπερ και εκείνος είχε την απάντηση έτοιμη.
Οι Εβραίοι πρέπει να δουλεύουν για τους Χριστιανούς. Θα προσλάμβανα αμέσως έναν Εβραίο, αν ήξερα ότι δεν είναι κατάσκοπος και ότι θα μπορούσα να κοιτάξω το τηλέφωνό του» απάντησε ο Κάνιε Γουέστ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης