Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Βόμβα» από Αμερικανό γιατρό, συνεργάτη του εργαστηρίου της Wuhan: Ο Covid διέρρευσε - Βιολογικό όπλο από ΗΠΑ, η μεγαλύτερη συγκάλυψη

«Βόμβα» από Αμερικανό γιατρό, συνεργάτη του εργαστηρίου της Wuhan: Ο Covid διέρρευσε - Βιολογικό όπλο από ΗΠΑ, η μεγαλύτερη συγκάλυψη
Ο Huff ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ χρησιμοποιούσαν το έργο για να αξιολογήσουν τις δυνατότητες βιοόπλων ξένων εργαστηρίων - συμπεριλαμβανομένου του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν
Σχετικά Άρθρα
Ένας Αμερικανός επιστήμονας που συνεργάστηκε στενά με ένα εργαστήριο της Γουχάν που χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ, ισχυρίστηκε ότι ο Covid ήταν γενετικά τροποποιημένος και διέρρευσε από τις κινεζικές εγκαταστάσεις.
Ο Δρ Andrew Huff, πρώην αντιπρόεδρος της EcoHealth Alliance, χαρακτήρισε την πανδημία «μία από τις μεγαλύτερες συγκαλύψεις στην ιστορία» και «τη μεγαλύτερη αποτυχία των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ από την 11η Σεπτεμβρίου».
Ο πληροφοριοδότης Huff πιστεύει ότι η επιχορήγηση που παρέχεται από τον Anthony Fauci μέσω των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH) στην EcoHealth Alliance, συνδέθηκε με τη «δημιουργία του SARS-CoV-2».
Ισχυρίζεται ότι το NIH «[χρηματοδοτούσε] έργο κέρδους-λειτουργίας και η κοινότητα των πληροφοριών των ΗΠΑ γνώριζε και φαινόταν ότι είχε εμπλακεί» σε αυτό το έργο.
Το έργο Gain-of-function (GOF) πιστεύεται ευρέως ότι δημιούργησε τον SARS-CoV-2, ο Huff τόνισε ότι ήταν το κλειδί για τη δημιουργία της επιθετικής και μεταδοτικής νόσου.

«Η αλήθεια για την Wuhan»

Η αμερικανική κυβέρνηση συνυπεύθυνη για την πανδημία Covid-19

Ειδικότερα, μιλώντας στη βρετανική «Sun», ο επιστήμονας τόνισε ότι «η αμερικανική κυβέρνηση ευθύνεται για τη μεταφορά της επικίνδυνης αυτής βιοτεχνολογίας στους Κινέζους» και πως τα πειράματα της Κίνας έγιναν σε περιβάλλοντα με αρκετά ελλειπή και χαλαρή βιοασφάλεια, με αποτέλεσμα να διαρρεύσει ο θανατηφόρος ιός από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν που χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ.
«Η EcoHealth Alliance και τα ξένα εργαστήρια δεν είχαν τα κατάλληλα μέτρα ελέγχου για τη διασφάλιση της σωστής βιοασφάλειας, βιοπροστασίας και διαχείρισης κινδύνου, με αποτέλεσμα τη διαρροή του ιού από στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν», τόνισε ο Δρ. Άντριου Χαφ. Σημειώνεται ότι η EcoHealth Alliance -μια ΜΚΟ με έδρα τις ΗΠΑ- έχει ως αποστολή την προστασία των ανθρώπων, των ζώων και του περιβάλλοντος από αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες.
Ο ίδιος κατηγορεί τον συγκεκριμένο οργανισμό ότι «παρέδωσε τεχνολογία με βιολογικά όπλα» στην Κίνα, δηλώνοντας, παράλληλα, ότι «τρόμαξε με αυτά που είδε» εκεί. «Η Κίνα ήξερε τους κινδύνους, αλλά το πιο σοκαριστικό είναι ότι οι ΗΠΑ τα συγκάλυψαν όλα αυτά», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Αμερικανός επιστήμονας και πρώην αντιπρόεδρος της συγκεκριμένης ΜΚΟ.
Ο Huff ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ χρησιμοποιούσαν το έργο για να αξιολογήσουν τις δυνατότητες βιοόπλων ξένων εργαστηρίων - συμπεριλαμβανομένου του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν
65204511-11498155-image-a-24_1670082390403.avif

Ο Huff συνειδητοποίησε ότι η EcoHealth Alliance συνεργαζόταν στενά με το εργαστήριο της Γουχάν σε αυτό το είδος έρευνας, με την υποστήριξη της USAID - ενός κυβερνητικού τμήματος των ΗΠΑ.
Ισχυρίζεται ότι ο ιός δεν θα εμφανιζόταν ποτέ στη φύση και είχε αναπτυχθεί σε ένα πολύ πιο ισχυρό παθογόνο στο εργαστήριο.
«Η EcoHealth Alliance ανέπτυξε τον SARS-CoV-2 και ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη του παράγοντα SARS-CoV-2 κατά τη διάρκεια της απασχόλησής μου στον οργανισμό», είπε.
Είπε ότι δεν έχει αποδείξεις ότι η Κίνα κυκλοφόρησε σκόπιμα τον ιό, αλλά πιστεύει ότι το έργο που χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ ήταν «κυρίως μια παγκόσμια αποστολή αλιείας για κοροναϊούς» για την εκτέλεση εργασιών GOF ή για συλλογή πληροφοριών - αντί για την πρόληψη μελλοντικών πανδημιών.
«Εκείνη την εποχή, ένιωσα ότι το έργο έμοιαζε περισσότερο με συλλογή πληροφοριών παρά με επιστημονική έρευνα και ανάπτυξη», είπε στο βιβλίο του.

Η πλήρης έκθεση:

Huff_PDF.pdf

65204523-11498155-image-m-3_1670082053835.avif


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης