Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev: Ρωσία και Κούβα συνεργάζονται στενά, ώστε η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων να είναι πιο δίκαιη

Medvedev: Ρωσία και Κούβα συνεργάζονται στενά, ώστε η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων να είναι πιο δίκαιη
«Το κοινό μας καθήκον είναι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον για να κάνουμε την παγκόσμια τάξη πιο δίκαιη», δήλωσε ο στενός συνεργάτης του Putin
Η Ρωσία και η Κούβα θα πρέπει να αλληλοβοηθούνται στις παρούσες συνθήκες, ώστε η παγκόσμια τάξη να είναι πιο δίκαιη, δήλωσε την Παρασκευή (2/12/2022) ο Αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας και επικεφαλής της Ενωμένης Ρωσίας Dmitry Medvedev σε συνάντηση με τον Esteban Lazo Hernandez, Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Κούβας.
«Ο κόσμος δεν γίνεται πιο απλός, γίνεται πιο περίπλοκος.
Και το κοινό μας καθήκον είναι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον για να κάνουμε την παγκόσμια τάξη πιο δίκαιη.
Οι χώρες μας ξέρουν τι είναι αυτό, ολόκληρη η ιστορία της Κούβας είναι η ιστορία του αγώνα για ανεξαρτησία, για την οποία παλεύετε με επιτυχία εδώ και δεκαετίες», είπε ο Medvedev στον Hernandez.
Ο Medvedev χαιρέτησε εγκάρδια τον πρόεδρο του κουβανικού κοινοβουλίου και χαρακτήρισε την επίσκεψή του «σαφή ένδειξη των ειδικών, φιλικών δεσμών μεταξύ των χωρών».
«Η συνάντησή μας είναι μια ευκαιρία να ανταλλάξουμε σχετικές πληροφορίες για τη διμερή, διακοινοβουλευτική, διακρατική και διακομματική συνεργασία και επίκαιρα ζητήματα της διεθνούς ατζέντας», πρόσθεσε.
Τον Νοέμβριο, ο πρόεδρος της Κούβας Miguel Diaz-Canel πραγματοποίησε επίσης επίσκεψη στη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης