Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το ΝΑΤΟ επιβάλλει στο Κίεβο τον πόλεμο … μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό

Το ΝΑΤΟ επιβάλλει στο Κίεβο τον πόλεμο … μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό
Τα δικαστήρια που θέλει να στήσει η Δύση κατά της Ρωσίας δεν θα έχουν καμία νομιμοποίηση είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov
Σχετικά Άρθρα
Το ΝΑΤΟ είναι αυτό που επιβάλλει τον πόλεμο στην Ουκρανία και είναι αυτό που πιέζει το καθεστώς του Κιέβου έτσι ώστε να πολεμήσει μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό, υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov.
Όπως είπε ο Peskov, η δήλωση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg ότι αυτή τη στιγμή η Ουκρανία δεν πρέπει να σκέφτεται την ένταξη της στη Συμμαχία, αλλά πως θα διατηρήσει την κρατική της υπόσταση, δεν είναι κάποιου είδους «αποκάλυψη».
«Αλλά ούτε πρόκειται για κάποιου είδους διορατικότητα από την πλευρά της Συμμαχίας.
Η Συμμαχία είναι αυτή που επιβάλλει τον πόλεμο στο καθεστώς της Ουκρανίας, η συμμαχία είναι αυτή που εξακολουθεί να θέλει τον πόλεμο «μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό»
Η Συμμαχία είναι αυτή που προμηθεύει με όπλα την Ουκρανία και με αυτόν τον τρόπο παρατείνει τον πόλεμο, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση για το ουκρανικό καθεστώς» υποστήριξε ο Peskov.

Καμία δικαιοδοσία

Αναφερόμενος μάλιστα στην πρόθεση της Δύσης να «στήσει» δικαστήρια για εγκλήματα πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο Peskov υποστήριξε ότι αυτά δεν θα έχουν καμία δικαιοδοσία.
«Όσον αφορά τις προσπάθειες τους να στήσουν δικαστήρια, αυτά δεν θα έχουν καμία δικαιοδοσία.
Δεν θα τα αποδεχθούμε ποτέ και θα τα καταδικάσουμε» τόνισε ο Peskov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης