Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί φοβούνται διάσπαση της άμυνας τους και αναδιατάσσουν τις ελίτ των δυνάμεων τους στο Luhansk

Οι Ουκρανοί φοβούνται διάσπαση της άμυνας τους και αναδιατάσσουν τις ελίτ των δυνάμεων τους στο Luhansk
Προσπαθούν ανεπιτυχώς εδώ και δύο μήνες να αντεπιτεθούν λέει ο Andrey Marochko αξιωματούχος των ρωσικών συμμαχικών δυνάμεων

Οι Ουκρανοί αναδιατάσσουν κάποιες από τις ελίτ των στρατιωτικών τους δυνάμεων στο μέτωπο του Luhansk διότι φοβούνται τυχόν διάσπαση της αμυντικής τους γραμμής αναφέρει ο Andrey Marochko αξιωματούχος των ρωσικών συμμαχικών δυνάμεων της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk.
Όπως αναφέρει στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο ουκρανικός στρατός αναδιατάσσει τις ελίτ ταξιαρχίες στις κατευθύνσεις Krasny Liman και Kupyansk καθώς φοβάται το ενδεχόμενο να «σπάσουν» οι γραμμές άμυνας.
«Οι επιτυχίες των συμμαχικών δυνάμεων στις κατευθύνσεις Krasny Liman και Kupyansk αναγκάζουν την ουκρανική διοίκηση να ρίξει στη μάχη κάποιες από τις κορυφαίες δυνάμεις της.
Στην περιοχή ευθύνης της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk, καταγράφεται αναδιάταξη στρατιωτών της αερομεταφερόμενης 80ης και, 81ης ταξιαρχίας, καθώς και της 95ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας επίθεσης.
Αυτή η απόφαση συνδέεται με την απειλή που θέτουν οι συμμαχικές δυνάμεις για τον ουκρανικό στρατό όσον αφορά την διάρρηξη της αμυντικής τους γραμμής, καθώς και με τις ανεπιτυχείς προσπάθειες εισβολής στις θέσεις μας», είπε ο Marochko, ο οποίος είχε αναφέρει πως εδώ και δύο μήνες οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις κάνουν καθημερινά ανεπιτυχείς προσπάθειες να διασπάσουν την άμυνα των συμμαχικών δυνάμεων στην περιοχή ευθύνης της Λαϊκής Πολιτοφυλακής LPR κοντά στις πόλεις Svatovo και Kremennaya, ενεργώντας από δύο κατευθύνσεις ταυτόχρονα από το Krasny Liman και το Kupyansk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης