Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρίσιμη η κατάσταση του Pele: Εκτάκτως στο νοσοκομείο με καρδιακή ανεπάρκεια - Δεν είχε αποτέλεσμα η χημειοθεραπεία

Κρίσιμη η κατάσταση του Pele: Εκτάκτως στο νοσοκομείο με καρδιακή ανεπάρκεια -  Δεν είχε αποτέλεσμα η χημειοθεραπεία
Ο Pele δίνει μάχη με τον καρκίνο και σύμφωνα με το ESPN η χημειοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται δεν έχει αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα
Στο νοσοκομείο εισήχθη εκτάκτως ο Pele, ο οποίος σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα Μέσα νοσηλεύεται με καρδιακή ανεπάρκεια.
Ο θρύλος του ποδοσφαίρου εισήχθη εκ νέου στο νοσοκομείο "Αϊνστάιν" στο Σάο Πάουλο, καθώς πρήστηκε σε όλο του το σώμα και είχε καρδιακά προβλήματα.

Εκεί, ο Βραζιλιάνος υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων για να εκτιμηθεί η κατάστασή του, με το νοσοκομείο να μην εκδίδει ιατρικό δελτίο.
Ο Pele δίνει μάχη με τον καρκίνο και σύμφωνα με το ESPN η χημειοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται δεν έχει αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα.
Τον Σεπτέμβριο του 2021, ο Pele υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση όγκου στο παχύ έντερο. 
Στις 8 Δεκεμβρίου είχε προγραμματιστεί να νοσηλευτεί για νοσηλεία. Αργότερα, το ESPN ανέφερε ότι ο Pele είχε όγκους στα έντερα, στο συκώτι και επίσης στον πνεύμονα σε πρώιμο στάδιο.
Ο Pele είναι 82 ετών, είναι ο μοναδικός τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ποδοσφαίρου (1958, 1962, 1970). Έπαιξε 92 αγώνες με τη Βραζιλία και σημείωσε 77 γκολ. 
Ο Pele  αναγνωρίζεται ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του 20ου αιώνα σύμφωνα με τη Διεθνή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ο φόργουορντ αγωνίστηκε στη βραζιλιάνικη Σάντος (1956-1974) και στην αμερικανική New York Cosmos (1975-1977). 
Ο Βραζιλιάνος έχει καταγραφεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως συγγραφέας 1.279 γκολ καριέρας.
 

www.bankingnews.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης