Τελευταία Νέα
Διεθνή

H von der Leyen διέγραψε βίντεο στο οποίο αποκαλύπτει, πως οι Ουκρανοί μετρούν στον πόλεμο 100.000 νεκρούς

H von der Leyen διέγραψε βίντεο στο οποίο αποκαλύπτει, πως οι Ουκρανοί μετρούν στον πόλεμο 100.000 νεκρούς
Στο βίντεο, η Ursula von der Leyen αποκαλύπτει πως η Ουκρανία έχασε έως και 100.000 στρατιώτες από την αρχή της ειδικής επιχείρησης
Σχετικά Άρθρα

Διεγράφη βίντεο από τον λογαριασμό της Ursula von der Leyen στο Twitter στο οποίο η πρόεδρος της Commission αποκαλύπτει τις ουκρανικές απώλειες.
Στο βίντεο, η Ursula von der Leyen αποκαλύπτει πως η Ουκρανία έχασε έως και 100.000 στρατιώτες από την αρχή της ειδικής επιχείρησης.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει σχολιάσει ακόμη τη διαγραφή της ανάρτησης.
Στις 30 Νοεμβρίου 2022, η von der Leyen υπολόγισε τις απώλειες της Ουκρανίας σε 100.000 στρατιώτες και αξιωματικούς.
Σύμφωνα με την επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «πάνω από 100.000 Ουκρανοί στρατιώτες και περισσότεροι από 20.000 άμαχοι έχουν σκοτωθεί» από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022.

Σιγή ασυρμάτου από το Κίεβο

Τον Σεπτέμβριο, ο Serhiy Krivonos, στρατηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, εκτίμησε ότι το Κίεβο έχασε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης.
Ο εκπρόσωπος του Zelensky απάντησε στις αναφορές της ΕΕ για τις απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Οι πληροφορίες για απώλειες είναι ευαίσθητες και θα πρέπει να εκφράζονται μόνο από τον γενικό διοικητή, τον υπουργό Άμυνας ή τον ίδιο τον αρχηγό του κράτους, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Zelensky, Sergey Nikiforov, σε σχόλιο για το ουκρανικό κανάλι Telegram Suspilne.

 




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης