Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Fauci βρήκε νέο... χόμπι μετά τη σύνταξη: Γυρνάει στα κανάλια κατηγορώντας τον Trump για τη συγκάλυψη της Κίνας στον COVID

Ο Fauci βρήκε νέο... χόμπι μετά τη σύνταξη: Γυρνάει στα κανάλια κατηγορώντας τον Trump για τη συγκάλυψη της Κίνας στον COVID
Ο Fauci δήλωσε επίσης ότι η Κίνα συχνά «ενεργεί μυστικοπαθώς» ακόμη και «όταν δεν υπάρχει τίποτα να κρύψει», αναφέροντας ως παράδειγμα την επιδημία του SARS-CoV-1 στις αρχές της δεκαετίας του 2000
Σχετικά Άρθρα
Ο Anthony Fauci κατηγόρησε τον Πρόεδρο Trump για τη συνεχιζόμενη συγκάλυψη της προέλευσης του COVID από την Κίνα, υποστηρίζοντας ότι ήταν η «αντικινεζική προσέγγιση» του που ενθάρρυνε το κομμουνιστικό κράτος να είναι μη συνεργάσιμο.
Τώρα που έχει συνταξιοδοτηθεί, ο Anthony Fauci αφιερώνει ακόμη περισσότερο χρόνο στο αγαπημένο του χόμπι, εμφανίζεται στις ειδήσεις και ενθαρρύνει στους ανθρώπους να κάνουν ενισχυτικές δόσεις.
Στην τελευταία του εμφάνισή του στο Face The Nation του CBS, ο Fauci δήλωσε: «Αυτό που συμβαίνει είναι ότι αν κοιτάξετε την αντι-κινεζική προσέγγιση, που σαφώς η κυβέρνηση Τραμπ είχε από την αρχή και τον καταγγελτικό χαρακτήρα, οι Κινέζοι ήταν σαν να είπαν.... Ω, λυπούμαστε, δεν πρόκειται να σας μιλήσουμε για αυτό".
Όπως συνέχισε ο Fauci, «Πρέπει να έχουμε έναν ανοιχτό διάλογο με τους επιστήμονές τους, να κρατήσουμε την πολιτική μακριά από αυτό... Και αφήστε απ'έξω τους επιστήμονες- γιατί είναι άνθρωποι εδώ και δεκαετίες και έχουμε συνεργαστεί μαζί τους».

Δεν ήμουν ποτέ πολιτικός...

Κατηγόρησε επίσης τους Ρεπουμπλικάνους για την πολιτικοποίηση του COVID και ισχυρίστηκε ότι «ποτέ» δεν ήταν πολιτικός:
Ο Fauci δήλωσε επίσης ότι η Κίνα συχνά «ενεργεί μυστικοπαθώς» ακόμη και «όταν δεν υπάρχει τίποτα να κρύψει», αναφέροντας ως παράδειγμα την επιδημία του SARS-CoV-1 στις αρχές της δεκαετίας του 2000.
Η παρουσιάστρια του CBS Margaret Brennan ρώτησε τον Fauci εάν «συμφωνεί με τη λέξη συγκάλυψη» στην οποία απάντησε «Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό».
Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη στο NBC, ο Fauci επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι η Κίνα ενεργεί πάντα μυστικοπαθώς και παράξενα… 
«Ακόμα και όταν δεν υπάρχει τίποτα να κρύψουν, ενεργούν με ύποπτο, αδιαφανή τρόπο, πιθανώς επειδή δεν θέλουν να αποκαλύψουν ότι υπάρχει ευθύνη», δήλωσε ο Fauci.
Κατά τη διάρκεια και των δύο συνεντεύξεων, ο Fauci ζήτησε περισσότερα αναμνηστικά εμβόλια, ισχυριζόμενος ότι θα χρειαστούν πολλαπλά εμβόλια κάθε χρόνο και είμαστε ακόμα σε πανδημία.

www.bankingnews.gr 




Και μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε όλους πριν από το δείπνο…


Είπε επίσης ότι «δεν γνωρίζει» εάν τα σχολεία θα κλείσουν ξανά:


Τέλος, ο Fauci, καυχήθηκε ότι τώρα οι Ρεπουμπλικάνοι δεν έχουν τον έλεγχο της Γερουσίας, μια έρευνα εναντίον του με επικεφαλής τον Rand Paul «δεν πρόκειται να γίνει».



Εν τω μεταξύ, στο ABC, ο τελευταίος τσιράκι του Μπάιντεν για τον COVID-19 Ashish Jha ρωτήθηκε «τι κάνεις;» ως απάντηση στο γεγονός ότι «Οι άνθρωποι δεν ακούνε» όταν τους είπαν ο Φάουτσι και άλλοι να κάνουν ενισχυτικές βολές.


Όπως σημειώσαμε την περασμένη εβδομάδα, ο Jha λέει ότι πιστεύει πραγματικά ότι «ο Θεός σου έδωσε δύο χέρια», ώστε να μπορείς να λάβεις ένεση τόσο με το ενισχυτικό COVID όσο και με το εμβόλιο κατά της γρίπης.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης