Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τι κρύβεται πίσω από τις συνεχείς συντριβές ρωσικών αεροσκαφών στην Ουκρανία; - Η έκθεση του American Research and Development

Τι κρύβεται πίσω από τις συνεχείς συντριβές ρωσικών αεροσκαφών στην Ουκρανία; - Η έκθεση του American Research and Development
Αυτό μπορεί να οφείλεται στις σαρωτικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν από τη Δύση πριν από μήνες, οι οποίες περιόρισαν τις εισαγωγές εξοπλισμού
Σχετικά Άρθρα

Ο Ρώσος τεχνικός ερευνητής, Μηχανικός Mikhail Bohnert, κατέληξε στο συμπέρασμα, σε έκθεση που δημοσιεύθηκε από την American Research and Development Corporation (RAND), ότι η πιο πιθανή αιτία των δυσλειτουργιών των ρωσικών αεροσκαφών, ορισμένα από τα οποία συνετρίβη το τελευταίο διάστημα στην Ουκρανία, είναι η έλλειψη εργαλείων και υλικών που απαιτούνται για τη σωστή συντήρηση.
Αυτό μπορεί να οφείλεται στις σαρωτικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν από τη Δύση πριν από μήνες, οι οποίες περιόρισαν τις εισαγωγές εξοπλισμού.
Ο ερευνητής πιστεύει ότι οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν θα μπορούσαν να επηρεάσουν πλήρως την ικανότητα της Ρωσίας να κατασκευάζει και να συντηρεί ανταλλακτικά που απαιτούνται για τη διατήρηση της ασφάλειας των αεροσκαφών.
Ο Boehnert είπε ότι ενώ οι μηχανικές βλάβες των αεροσκαφών αναμένεται να συμβούν με την πάροδο του χρόνου, η ταχεία αύξηση των μηχανικών βλαβών μεγάλης κλίμακας μπορεί να υποδεικνύει ότι κάτι θεμελιώδες έχει αλλάξει σύμφωνα με το Arabian Defence.
Ο Boehnert λέει, όπως ανέφερε στην έρευνα, εξετάζοντας τα έξι ρωσικά αεροπορικά δυστυχήματα από τον Σεπτέμβριο, θα διαπιστώσουμε ότι τέσσερα από αυτά αφορούσαν αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται σε μάχη σε μεγάλο βαθμό, ενώ δύο από αυτά δεν είχαν άμεση σχέση με το μάχονται, και δεν φαίνεται ότι Χρησιμοποιούνται ευρέως στην Ουκρανία.
Η απώλεια πολλών τύπων αεροσκαφών από τη Μόσχα, συμπεριλαμβανομένων αυτών που δεν εμπλέκονται στην εισβολή στην Ουκρανία, θα μπορούσε να υποδηλώνει έλλειψη ειδικευμένου προσωπικού για τη συντήρηση του αεροσκάφους.
Την ίδια ώρα, τρίτες εταιρείες ενδέχεται να μην είναι σε θέση να κατασκευάσουν και να επισκευάσουν επαρκώς ανταλλακτικά ή εργαλεία και υλικά δεν είναι διαθέσιμα για την kατασκευή ή επισκευή ανταλλακτικών.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης