Τελευταία Νέα
Διεθνή

New York Times: Τεράστιες οι απώλειες των Ουκρανών στο μέτωπο του Donetsk

New York Times: Τεράστιες οι απώλειες των Ουκρανών στο μέτωπο του Donetsk
Πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 240 τραυματίες την ημέρα
Σχετικά Άρθρα

Για τεράστιες απώλειες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στην επαρχία του Donetsk κάνουν λόγο σε δημοσίευμα της οι New York Times, επισημαίνοντας πως βάσει πληροφοριών οι Ουκρανοί είχαν περίπου 240 τραυματίες την ημέρα.
Βάσει του δημοσιεύματος, οι απώλειες των Ουκρανών εντοπίζονται ως επί το πλείστον στις μάχες που δόθηκαν στο Artemivsk στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk, εκεί όπου αν και την περασμένη Παρασκευή 24/11 υπήρχαν αναφορές για 50 τραυματίες, αυτοί έφτασαν το επόμενο 24ωρο τους 240.
Οι NYT αναφέρουν πως στην περιοχή αυτή οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν στείλει πολύ σημαντικές στρατιωτικές ενισχύσεις, ανάμεσα στις οποίες ειδικές δυνάμεις αλλά και αμυντικές στρατιωτικές δυνάμεις σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν τις θέσεις τους.
Την περασμένη εβδομάδα ο Andriy Marochko, αξιωματικός των ρωσικών συμμαχικών δυνάμεων της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk είχε αναφέρει πως ο ουκρανικός στρατός είχε υποστεί μεγάλες απώλειες τόσο στο Artemivsk όσο και στο Soledar με αποτέλεσμα να περνούν από θέση επίθεσης σε θέση άμυνας.
Μάλιστα, τα τελευταία 24ωρα πλήθαιναν οι πληροφορίες που ήθελαν τους Ρώσους να προελαύνουν έστω και λίγα ημέρα σε όλο το μέτωπο στο Donetsk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης