Τελευταία Νέα
Διεθνή

Slutsky (Ρωσία): Η Κριμαία δεν θα γίνει ποτέ ξανά ουκρανική, αυτό να το καταλάβει ο τοξικομανής Zelensky

Slutsky (Ρωσία): Η Κριμαία δεν θα γίνει ποτέ ξανά ουκρανική, αυτό να το καταλάβει ο τοξικομανής Zelensky
Για το Κίεβο, η Κριμαία και το Donbass είναι απλώς αναλώσιμα εδάφη που μπορούν εύκολα να παραχωρηθούν στους Δυτικούς,  δήλωσε ο Ρώσος πολιτικός
Σχετικά Άρθρα

Το Κίεβο θεωρεί την Κριμαία και το Donbass ως αναλώσιμα εδάφη όπου μπορούν να αναπτυχθούν δυτικές στρατιωτικές βάσεις και βιολογικά εργαστήρια, δήλωσε την Παρασκευή (25/11/2022) ο Leonid Slutsky, ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας (LDPR) και πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας, σχολιάζοντας τη δήλωση του Zelensky για την πρόθεση των Ουκρανών να ανακαταλάβουν την Κριμαία με «μη στρατιωτικά μέσα».
«Ο Zelensky είπε ότι θα ήταν μόνο υπέρ εάν κάποιος πρότεινε στο Κίεβο πώς να επιστρέψει την Κριμαία στην Ουκρανία ‘’με μη στρατιωτικά μέσα’’.
Για το Κίεβο, η Κριμαία και το Donbass είναι απλώς αναλώσιμα εδάφη που μπορούν εύκολα να παραχωρηθούν στους Δυτικούς, ώστε να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν στρατιωτικές βάσεις ή βιολογικά εργαστήρια για θανατηφόρα πειράματα», έγραψε ο Slutsky στο κανάλι του στο Telegram.

Ο τοξικομανής Zelensky προσποιείται

Ο Slutsky πιστεύει ότι στη δήλωσή του ο Zelensky έδειξε και πάλι ότι «για τις σημερινές αρχές του Κιέβου, οι απόψεις και οι επιθυμίες των ανθρώπων δεν σημαίνουν τίποτα».
«Δεν έχει σημασία για τους τοξικομανείς Ναζί ότι η χερσόνησος είναι η πατρίδα των κατοίκων της Κριαμίας, που προ πολλού έκαναν την επιλογή τους να επανενωθούν με τη Ρωσία, που ψήφισαν ελεύθερα και ανοιχτά γι' αυτήν και έγιναν μέρος της χώρας μας. όπως οι υπερασπιστές του ρωσικού Donbass εναντίον των οποίων το Κίεβο διεξάγει έναν οκταετή πόλεμο εξόντωσης», έγραψε ο πρόεδρος της επιτροπής της Δούμας.
Σύμφωνα με τον Slutsky ο Zelensky προσποιείται ότι είναι ένας φιλειρηνιστής έτοιμος για διαπραγματεύσεις μόνο αν το προτείνει κάποιος από τους δυτικούς αφέντες του».
«Δεν θα αφήσουμε πίσω τους δικούς μας ανθρώπους και δεν θα εγκαταλείψουμε τους δικούς μας! Ποτέ ξανά η Κριμαία δεν θα είναι ουκρανική, αφού επέστρεψε στο λιμάνι της - στη Ρωσία. Για πάντα», κατέληξε ο Slutsky.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης