Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Οι συμμαχικές δυνάμεις προελαύνουν σε όλη τη γραμμή του μετώπου στο Donetsk

Ρωσία: Οι συμμαχικές δυνάμεις προελαύνουν σε όλη τη γραμμή του μετώπου στο Donetsk
Τα χτυπήματα στις ουκρανικές εγκαταστάσεις επηρεάζουν πολύ σημαντικά τη γραμμή του μετώπου είπε ο επικεφαλής του Donetsk, Denis Pushilin
Σχετικά Άρθρα

Οι συμμαχικές δυνάμεις της Ρωσίας και του Donetsk προελαύνουν σε όλη τη γραμμή του μετώπου στο Donetsk υποστήριξε ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk, Denis Pushilin, ο οποίος υποστήριξε πως τα πυραυλικά «χτυπήματα» στις ουκρανικές εγκαταστάσεις επηρεάζουν πολύ σημαντικά και τις συγκρούσεις στη γραμμή του μετώπου.
«Προχωράμε σχεδόν σε όλη τη γραμμή του μετώπου και οι μονάδες μας επιχειρούν υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων των καιρικών συνθηκών.
Παρόλο αυτά προχωρούν» υποστήριξε μιλώντας στο ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Rossiya 1 ο Pushilin.
Μάλιστα ο Pushilin υποστήριξε ότι οι συμμαχικές δυνάμεις μπορούν πλέον να σχηματίσουν και εφεδρείες, κάτι που θα τις βοηθήσει να ανταποκριθούν καλύτερα στις επιχειρήσεις των εχθρικών δυνάμεων, ενώ τόνισε ότι οι πυραυλικές επιθέσεις σε ουκρανικές εγκαταστάσεις έχουν επηρεάσει πολύ σημαντικά και την πορεία των συγκρούσεων στη γραμμή του μετώπου.
Όπως είπε, κατόπιν των πυραυλικών επιθέσεων, έχουν «χτυπηθεί» οι επικοινωνίες και οι εφοδιαστικές αλυσίδες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης