Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόμβα από Ισραήλ: Το Ιράν σχεδιάζει μεγάλης κλίμακας τρομοκρατική επίθεση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ

Βόμβα από Ισραήλ: Το Ιράν σχεδιάζει μεγάλης κλίμακας τρομοκρατική επίθεση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ
Ο Ισραηλίνός υποστράτηγος Aharon Haliva περιέγραψε ότι αναμένει ότι οι αξιωματούχοι της Τεχεράνης θα γίνουν πιο απελπισμένοι εν μέσω των πολύμηνων πλέον διαδηλώσεων «κατά της χιτζάμπ»
Σχετικά Άρθρα

Ο επικεφαλής των Ισραηλινών Στρατιωτικών Πληροφοριών προειδοποιεί πως το Ιράν σχεδιάζει μια επίθεση στους χώρους του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ εν μέσω συνεχιζόμενων αντικαθεστωτικών διαδηλώσεων.
Ο υποστράτηγος Aharon Haliva περιέγραψε ότι αναμένει ότι οι αξιωματούχοι της Τεχεράνης θα γίνουν πιο απελπισμένοι εν μέσω των πολύμηνων πλέον διαδηλώσεων «κατά της χιτζάμπ» επομένως η πιθανότητα επίθεσης από μια μεγάλη τρομοκρατική επίθεση γίνεται όλο και πιο πιθανή.
«Υπάρχει πραγματική ανησυχία εντός του καθεστώτος ότι θέτει σε κίνδυνο το καθεστώς.
Σε αυτό το στάδιο, δεν βλέπω κίνδυνο για το καθεστώς... αλλά καθώς αυξάνεται η πίεση στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένης της εσωτερικής πίεσης, η ιρανική απάντηση είναι πολύ πιο επιθετική. οπότε θα πρέπει να περιμένουμε πολύ πιο επιθετικές απαντήσεις στην περιοχή και στον κόσμο», είπε ο Haliva.

Ιράν: Ξένη συνωμοσία

«Σας λέω ότι οι Ιρανοί σκέφτονται τώρα να επιτεθούν και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ», είπε.
«Το μόνο πράγμα που τους εμποδίζει είναι πώς θα αντιδράσει το Κατάρ».
Στην προειδοποίηση αυτή προέβη πριν από μια διάσκεψη για την άμυνα στο Τελ Αβίβ, χαρακτηρίζοντας τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις που καταλαμβάνουν όλο και περισσότερο πανεπιστημιουπόλεις και μεγάλους δρόμους πόλεων στην Ισλαμική Δημοκρατία «εξαιρετικά σημαντικές» που τείνουν να μετατραπούν σε εξέγερση.
«Ο αριθμός των νεκρών, οι επιθέσεις σε εθνικά σύμβολα - αυτό είναι πολύ ανησυχητικό για το καθεστώς, ειδικά σε συνδυασμό με κυρώσεις, την υπάρχουσα διεθνή πίεση και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση», περιέγραψε ο αρχηγός στρατιωτικών πληροφοριών.
Ο απερχόμενος υπουργός Άμυνας Benny Gantz αποδέχθηκε επίσης την πρόβλεψη σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο, υποστηρίζοντας ότι οι Ιρανοί είναι έτοιμοι να διασπείρουν την αστάθεια έξω από τη χώρα τους.
Εν τω μεταξύ, οι Ιρανοί ηγέτες τόνισαν ότι οι διαδηλώσεις και οι ταραχές είναι μια ξένη συνωμοσία, που άφησε πολλές απώλειες ενορχηστρωμένη από ΗΠΑ και Ισραήλ.
Πάνω από 320 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την έναρξη των διαδηλώσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης