Τελευταία Νέα
Διεθνή

Dr. Russell Blaylock: Πώς οι πρωτεΐνες των mRNA εμβολίων για τον Covid βλάπτουν τον εγκέφαλο, προκαλούν καρκίνο και μυοκαρδίτιδα

Dr. Russell Blaylock: Πώς οι πρωτεΐνες των mRNA εμβολίων για τον Covid βλάπτουν τον εγκέφαλο, προκαλούν καρκίνο και μυοκαρδίτιδα
Τα λεμφοκύτταρα, τα οποία βοηθούν στην καταπολέμηση του καρκίνου, μειώνονται μετά την ένεση
Σχετικά Άρθρα

«Το εμβόλιο για τον [Covid] είναι μια ένεση τεχνητών εξωσωμάτων… Ο εγκέφαλος είναι ένα από τα πιο περίπλοκα πράγματα σε όλο το σύμπαν… [Το ιατρικό επάγγελμα] πραγματικά έχασε την μπάλα με τα εν λόγω εμβόλια. Δεν καταλαβαίνουν τι κάνει στον εγκέφαλο και στον νωτιαίο μυελό», είπε ο Δρ. Russell Blaylock στο Children's Health Defense.
Ο συνταξιούχος Αμερικανός νευροχειρουργός Russell Blaylock εμφανίστηκε στο Children's Health Defense ' Doctors & Scientists ' για μια εις βάθους παρουσίαση για τις πρωτεΐνες αιχμής στο σώμα.
Μοιράστηκε συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τις νευρολογικές βλάβες, τα ποσοστά καρκίνου, την καρδιακή ανακοπή και άλλα προβλήματα υγείας που επιδεινώνουν, καθώς και τη σύνδεσή τους με την τεχνολογία mRNA.
Η παρουσίαση του με τίτλο « Πρωτεΐνες ακίδας και νευροεκφύλιση: Επίδραση τεχνητών εξωσωμάτων στο νευρικό σύστημα με τη μορφή ένεσης » καλύπτει τη βλάβη που προκαλεί η πρωτεΐνη ακίδα στον εγκέφαλο, στους ηλικιωμένους και στα αγέννητα παιδιά. Εξήγησε λεπτομερώς τους μηχανισμούς που προκαλούν τη ζημιά και χρησιμοποίησε ορισμένες δημοσιευμένες εργασίες για να καταδείξει τη βλάβη. Τελειώνει με μερικές συμβουλές για όσους έχουν υποστεί παρενέργειες από το εμβόλιο.

Τα παρακάτω βασίζονται στην παρουσίαση του Dr. Blaylock.
Οι τίτλοι των ενοτήτων μας είναι:

Μικρογλοία, Κυτοκίνες, Χημειοκίνες και Εξιτοτοξίνες
Ανοσογνωσία στους ηλικιωμένους
Επιδράσεις των πρωτεϊνών Spike στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα
Επιδράσεις στα αγέννητα παιδιά
Μηχανισμοί που προκαλούν καρκίνο

Μικρογλοία, Κυτοκίνες, Χημειοκίνες και Εξιτοτοξίνες

Με όλα τα εμβόλια, και συγκεκριμένα με αυτήν την ένεση, εάν διεγείρετε το περιφερειακό ανοσοποιητικό σύστημα μέσα σε λίγα λεπτά, υπάρχει μικρογλοιακή ενεργοποίηση στον εγκέφαλο - το πρωταρχικό ανοσοποιητικό κύτταρο του εγκεφάλου. Αυτό είναι που ο Δρ Μπλάιλοκ περιγράφει ως «συμπεριφορά ασθένειας».
Όταν υπάρχει συστηματική φλεγμονή ή διαφορετικό είδος τραύματος εμφανίζεται στο σώμα, προκαλεί φλεγμονή και ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτό στέλνει ένα σήμα στον εγκέφαλο μέσα σε λίγα λεπτά και ξεκινάει τη μικρογλοία που είναι το φλεγμονώδες, κυτταροτοξικό κύτταρο στον εγκέφαλο.

Η παρακάτω εικόνα απεικονίζει τα διαφορετικά στάδια της μικρογλοίας. Στην κορυφή της εικόνας υπάρχει μια διακλαδισμένη μικρογλοία που είναι «φυσιολογική», δεν έχει διεγερθεί. Παλαιότερα ονομαζόταν «μικρογλοία ανάπαυσης», αλλά αυτός δεν είναι ακριβής όρος. Τα ψευδοπόδια διαρκώς επεκτείνονται και αποσύρονται για να αναλύσουν τον εξωκυτταρικό χώρο για εισβολείς, αλλαγές στο χημικό περιεχόμενο κ.λπ., εξήγησε ο Δρ Blaylock.
image-258.webp

Όταν υπάρχει διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος, η διακλαδισμένη μικρογλοία πηγαίνει στο αρχικό στάδιο της μικρογλοίας. Τα ψευδοπόδια ανασύρονται και γίνεται ένα πιο στρογγυλεμένο κύτταρο. Μέσα στην Κύτταρο, υπάρχει μια έντονη κυοφορική ρύθμιση της παραγωγής, χημειοκίνης και διεγερτοτοξίνης – αλλά δεν απελευθερώνεται από το κύτταρο, επομένως μπορεί να υπάρχει κάποια μικρή ανοσολογική αντίδραση, αλλά διαφορετικά δεν υπάρχουν πολλά σημάδια αντίδρασης. «Αυτό θα συνέβαινε με την πρώτη ένεση αυτού του ενέσιμου που αποκαλούν «εμβόλιο»», είπε ο Δρ Μπλάιλοκ. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι χημειοκίνες προσελκύουν μακροφάγα, ή λευκά αιμοσφαίρια, στον εγκέφαλο.

image-259.webp
«Με τη δεύτερη διέγερση του ανοσοποιητικού, [η οποία θα ήταν η δεύτερη ένεση και] που μπορεί να γίνει μήνες αργότερα, αυτή η αρχική μικρογλοία ενεργοποιείται πλήρως. Και όταν συμβεί αυτό, απελευθερώνει όλα αυτά τα τοξικά συστατικά… λαμβάνετε χρόνια ενεργοποιημένη μικρογλοία, [μια] υπερενεργοποιημένη κατάσταση και υπάρχει 3 φορές υψηλότερη φλεγμονώδης αντίδραση από ό,τι θα εμφανίζατε κανονικά με την ενεργοποίηση των μικρογλοίων».

Όταν τα μικρογλοία λαμβάνουν τη δεύτερη διέγερση του ανοσοποιητικού, για παράδειγμα μετά τη δεύτερη ένεση ή περαιτέρω ενισχυτές, και απελευθερώνουν υψηλά επίπεδα καταστροφικών στοιχείων, βλάπτουν, για παράδειγμα, τους δενδρίτες, τις κυτταρικές μεμβράνες, τα μιτοχόνδρια και το DNA. «Και έτσι, μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά σε αυτόν τον νευρώνα», είπε ο Δρ Μπλάιλοκ.

Όταν κολλάτε μια λοίμωξη και αναρρώνετε από αυτήν, η μικρογλοία μετατοπίζεται από την ενεργητική κατάσταση πίσω στην κατάσταση διακλάδωσης. Στην κατάσταση διακλάδωσης, αντί να απελευθερώνουν επιβλαβείς χημικές ουσίες, τα μικρογλοία απελευθερώνουν νευροτροφίνες που επιδιορθώνουν τη βλάβη που έχει προκληθεί κατά την ενημερωμένη κατάσταση.
Ανοσογνωσία στους ηλικιωμένους
Είναι σημαντικό να έχετε επίγνωση της ανοσολογικότητας ή της φλεγμονής στους ηλικιωμένους, όπου τα ανοσοκύτταρα αρχίζουν να γερνούν και να αλλάζουν και τα κύτταρα του ανοσοποιητικού δεν αναπαράγονται και γίνονται έντονα φλεγμονώδη. Αυτό συμβαίνει επίσης με τα μικρογλοία και τα αστροκύτταρα , τα γλοιακά κύτταρα σε σχήμα αστεριού στον εγκέφαλο και στο νωτιαίο μυελό. Τα γερασμένα μικρογλοία έχουν μειωμένη ικανότητα να καταπολεμούν τους ιούς ενώ παράγουν υψηλά επίπεδα φλεγμονωδών μεσολαβητών και διεγερτικών τοξινών. «Λοιπόν, στο ηλικιωμένο άτομο αυτή η αντίδραση μεγεθύνεται απείρως», είπε ο Δρ. Μπλάιλοκ, «τα γηρασμένα αστροκύτταρα… διαρρέουν διεγερτοτοξίνες έτσι ώστε να επιδεινωθεί το πρόβλημα».

«Όλη αυτή η γήρανση εμφανίζεται στους άνδρες περισσότερο από τις γυναίκες, γεγονός που εξηγεί γιατί βλέπετε περισσότερα προβλήματα στους άντρες, όπως στις διαταραχές του φάσματος του αυτισμού καθώς και στις νευροεκφυλιστικές διαταραχές».

Όχι μόνο τα κύτταρα του ανοσοποιητικού ενός ηλικιωμένου ατόμου παράγουν υψηλότερα επίπεδα φλεγμονωδών κυτοκινών, αλλά εκκρίνουν επίσης πολύ χαμηλότερα επίπεδα των επανορθωτικών νευροτροφικών ενώσεων. «Έτσι, το ηλικιωμένο άτομο έχει πολύ χειρότερη αντίδραση και λιγότερη ικανότητα να επισκευάσει τους νευρώνες μετά από μια επίθεση από ένα νεαρό άτομο. Γι' αυτό η γήρανση είναι ο υπ' αριθμόν ένα παράγοντας κινδύνου για νευροεκφυλιστικές διαταραχές», είπε ο Δρ Μπλάιλοκ.
«Οι πρωτεΐνες ακίδας, επειδή διεγείρουν συνεχώς αυτά τα κύτταρα στον εγκέφαλο καθώς και συστηματικά, παράγουν μια αύξηση στα επίπεδα [ή επιταχύνουν] τη γήρανση του ανοσοποιητικού».

Στη συνέχεια, ο Δρ. Blaylock μίλησε μέσα από μερικές εικόνες ιστολογικών διαφανειών από αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν από τον Δρ Sucharit Bhakdi και τον Dr. Arne Burkhardt, οι οποίες έδειξαν την πρωτεΐνη ακίδας στον εγκέφαλο και τη βλάβη που είχε προκαλέσει.
Επιδράσεις των πρωτεϊνών Spike στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα
Σύμφωνα με μελέτες, η πρωτεΐνη ακίδα, μόνη της, αλλάζει τη νευρολογική λειτουργία.

image-260.webp

Σε μια μελέτη, όταν οι ερευνητές τοποθέτησαν την πρωτεΐνη ακίδας σε ένα κύτταρο, σχημάτισε άφθονα εξωσώματα που όχι μόνο περιείχαν την πρωτεΐνη ακίδας αλλά και δύο microRNA, εξήγησε ο Δρ. Blaylock.

«Η πρωτεΐνη ακίδας που περιέχεται στο εξώσωμα αποδείχθηκε ότι προκαλεί απότομη μείωση σε [ένα σύστημα που ρυθμίζει την ιντερφερόνη, αυτοελεγχόμενο, σύστημα] IRE9 στη μικρογλοία, καθιστώντας τα απείρως πιο καταστροφικά».
image-261.webp

Μια άλλη μελέτη διαπίστωσε ότι τα αντισώματα μόνο σε ένα θραύσμα, όχι στο σύνολο, της πρωτεΐνης ακίδας προκάλεσαν νευροφλεγμονή και εξασθενούσαν τη μνήμη σε ποντίκια. «Αυτό βλέπουμε σε ανθρώπους που έχουν κάνει και αυτή την ένεση, έχουν εξασθενημένη μνήμη», είπε ο Δρ Μπλάιλοκ.

«Ο εγκέφαλος έχει ένα ειδικό αντιφλεγμονώδες σύστημα ενσωματωμένο μέσα του, που ονομάζεται άλφα-7 νικοτινικός υποδοχέας ακετυλοχολίνης, και αυτό που κάνει είναι ότι ρυθμίζει προς όλες τις φλεγμονώδεις αποκρίσεις. Είναι επίσης υπεύθυνος για τη μνήμη και τη μάθηση. Και έτσι, αυτό που βρήκαν, είναι ότι μετά την ανοσοποίηση με την πρωτεΐνη ακίδας αναπτύσσει αυτές τις ανοσολογικές αντιδράσεις στην πρωτεΐνη ακίδας, ακριβώς αυτού του θραύσματος, και είχε απώλεια της επεισοδιακής μνήμης σε αυτά τα ζώα. Η δεύτερη ένεση ήταν ακόμη χειρότερη. Πράγμα που δείχνει το αποτέλεσμα εκκίνησης που συζητήσαμε. Η δεύτερη ένεση είναι πάντα χειρότερη».
Μια μελέτη των μιτοχονδριακών επιδράσεων έδειξε ότι η πρωτεΐνη ακίδας, μόνη της, αύξησε τη μιτοχονδριακή δραστηριότητα της μικρογλοίας παράγοντας εξαιρετικά υψηλά επίπεδα αντιδραστικού οξυγόνου και ενεργών ειδών αζώτου. Αυτό κάνει τα μικρογλοία πιο καταστροφικά από ό,τι θα ήταν κανονικά, εξήγησε ο Δρ Μπλάιλοκ. Η μελέτη βρήκε εκτεταμένες αλλαγές στις χημικές ουσίες των μιτοχονδρίων που εκτίθενται σε πρωτεΐνες ακίδας. Παρατήρησαν αύξηση στις χημειοκίνες και τις κυτοκίνες. Η πρωτεΐνη ακίδας αύξησε επίσης τη θέση δέσμευσης του υποδοχέα ACE2 κατά 50% στα μικρογλοία, που σημαίνει ότι πολύ περισσότερα από αυτά θα επηρεάζονταν από την πρωτεΐνη ακίδας. Συνολικά, διαπίστωσε η μελέτη, υπήρξε αύξηση 64% στο κύριο φλεγμονώδες συστατικό, το φλεγμονώδες, σε ένα κύτταρο. Έδειξε επίσης ότι η πρωτεΐνη ακίδας μείωσε την ικανότητα του εγκεφάλου να ανέχεται τη φλεγμονή και ενίσχυσε σημαντικά την καταιγίδα κυτοκινών του εγκεφάλου.

Σοκαριστική και η 2η μελέτη

Μια δεύτερη μελέτη των επιδράσεων της πρωτεΐνης ακίδας στα μιτοχόνδρια διαπίστωσε ότι η πρωτεΐνη ακίδας προκάλεσε τη μετάβαση των μικρογλοιών σε γλυκόλυση – αυτό κάνει ο καρκίνος. Η γλυκόλυση αυξάνει τη φλεγμονή και την διεγερτική τοξικότητα.
Ο ιππόκαμπος είναι μια περιοχή του εγκεφάλου που σχετίζεται κυρίως με τη μνήμη. «Διαπίστωσαν ένα βαθύ γνωστικό έλλειμμα», είπε ο Δρ Μπλάιλοκ. Η μελέτη διαπίστωσε ότι οι νευρώνες ήταν αξιοσημείωτοι μειωμένοι και μια αύξηση 59%-63% στην ενεργοποίηση των αστροκυττάρων στις δύο ζώνες που σχετίζονται με τη μάθηση και τη μνήμη και τη συναισθηματική λειτουργία του εγκεφάλου. Οι συγγραφείς της μελέτης προσδιόρισαν ότι ο θάνατος των νευρώνων ήταν δευτερογενής στη μικρογλοιακή ενεργοποίηση που προκλήθηκε από την πρωτεΐνη ακίδα. «Έτσι, μόνο το θραύσμα S1 από μόνο του μπορεί να προκαλέσει σοβαρό γνωστικό έλλειμμα», είπε ο Δρ Μπλάιλοκ.
Η πρωτεΐνη ακίδας έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την ευαισθησία των βαροϋποδοχέων στο εγκεφαλικό στέλεχος, είπε ο Δρ Μπλάιλοκ. Το εγκεφαλικό στέλεχος ελέγχει τον καρδιακό ρυθμό. «Βλέπουμε πολύ σύνδρομο POTS με αυτή την ένεση, κάτι που είναι λογικό επειδή η πρωτεΐνη ακίδας πρόκειται να επηρεάσει τους βαροϋποδοχείς», είπε ο Δρ Μπλάιλοκ. Το POTS είναι ένα αρκτικόλεξο για το σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας.
Η πρωτεΐνη ακίδας έχει επίσης αποδειχθεί ότι εισέρχεται στα ενδοθηλιακά κύτταρα και φτάνει γρήγορα στον πυρήνα. Επίσης βλάπτει τα μιτοχόνδρια των ενδοθηλιακών κυττάρων. Και τα δύο έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση της λειτουργίας των ενδοθηλιακών κυττάρων, η οποία είναι απαραίτητη για τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων. Το ενδοθηλιακό κύτταρο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό. Η μειωμένη λειτουργία των ενδοθηλιακών κυττάρων προκαλεί βλάβη στις αρτηρίες, τα αρτηρίδια και τα τριχοειδή αγγεία στον εγκέφαλο. Η βλάβη σε αυτά τα αγγεία οδηγεί σε εγκεφαλικά επεισόδια και, είπε ο Δρ Blaylock, «με την πάροδο του χρόνου, υποψιάζομαι, αν και δεν έχει αναφερθεί ακόμα, θα πάθουμε πολλά ανευρύσματα – και αυτό γιατί βλάπτει την ακεραιότητα του το τοίχωμα του αγγείου και αυτό είναι το ανεύρυσμα».
Η μετάλλαξη πρωτεΐνης ακίδας αποδείχθηκε επίσης ότι προκαλεί διεγερτοτοξικότητα σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2011 . Αυτή η μελέτη αφορούσε την πρωτεΐνη ακίδας ενός κορωνοϊού διαφορετική από τον SARS-CoV-2, αλλά δείχνει τη ζημιά που προκαλεί η πρωτεΐνη ακίδας.
Σε μια μελέτη έξι ασθενών με γνωστές νευρολογικές επιδράσεις, αλλά των οποίων οι σαρώσεις μαγνητικής τομογραφίας φυσιολογικές, πραγματοποιήθηκε σάρωση τανυστικής απεικόνισης («DTI»). Ένα DTI δείχνει βλάβη στα άξονα μέσα στη λευκή ουσία, επιτρέπει σε έναν ερευνητή να εξετάσει μεμονωμένες ίνες λευκής ουσίας. Η λευκή ουσία είναι ιστός στον εγκέφαλο που αποτελείται από νευρικές ίνες. Οι ίνες, που ονομάζονται άξονες, συνδέουν τα νευρικά κύτταρα και καλύπτονται από μυελίνη, ένα είδος λίπους. Η μυελίνη είναι αυτή που δίνει στη λευκή ουσία το λευκό της χρώμα. Και οι έξι συμμετέχοντες στη μελέτη είχαν μη φυσιολογικές σαρώσεις DTI που υποδηλώνουν φλεγμονή.Ένας από τους συμμετέχοντες πέθανε και πραγματοποιήθηκε νεκροψία - διαπιστώθηκε εκτεταμένη μικρογλοιακή ενεργοποίηση, ειδικά στο εγκεφαλικό στέλεχος. Άλλες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι η γλοιακή δραστηριότητα είναι πιο έντονη στη λευκή ουσία και όχι στη φαιά ουσία.

Οι ίνες στη λευκή ουσία συνδέουν όλες τις περιοχές του εγκεφάλου. Έτσι, όταν καταστρέφετε την ίνα, η φαιά ουσία δεν μπορεί να λειτουργήσει καθώς δεν μπορεί να επικοινωνήσει. Αυτό συμβαίνει στον αυτισμό και οι ανωμαλίες της λευκής ουσίας παρατηρούνται σε άτομα με αυτισμό.

Επιδράσεις στα αγέννητα παιδιά
«Η όλη διαδικασία του νανολιπιδικού φορέα να μεταφέρει την πρωτεΐνη ακίδας παντού συμβαίνει και στην έγκυο γυναίκα – ο νανοφορέας λιπιδίων περνά ακριβώς από τον πλακούντα, εισέρχεται στην κυκλοφορία του μωρού και φυσικά, όπως είπαμε στην αρχή, το παιδί βάζει σε 250.000 εγκεφαλικά κύτταρα κάθε λεπτό. [άρα] βλάπτει [την ανάπτυξη του εγκεφάλου]. Επιπλέον, όλη η διεγερτική τοξικότητα και η φλεγμονή επίσης», είπε ο Δρ Μπλάιλοκ.
Στο μωρό, υπάρχει η ίδια διαδικασία που συμβαίνει στους ενήλικες, η έναρξη και η ενεργοποίηση και μια μακροχρόνια μικρογλοιακή ενεργοποίηση – για παράδειγμα, κατά την εξέταση του αυτισμού των ενηλίκων, μετά από 40 χρόνια η μικρογλοία ήταν ακόμα εν ενεργεία. Ο Δρ Μπλάιλοκ προειδοποίησε:
«Νομίζω ότι θα τα δούμε όλα [ως συνέπεια των ενώσεων Covid]. Θα δούμε μια τεράστια αύξηση στις διαταραχές του φάσματος του αυτισμού. Η άλλη διαταραχή για την οποία δεν αναφέρθηκε ποτέ δεν ήταν η σχιζοφρένεια. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι εάν διεγείρουμε το ανοσοποιητικό σύστημα κατά το τρίτο τρίμηνο, η συχνότητα της σχιζοφρένειας περίπου 6 φορές. Αλλά δεν εμφανίζεται μέχρι την εφηβεία, οπότε θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να δούμε.

«Αλλά νομίζω ότι τα πάντα –οι δυσπλασίες αυξάνονται ήδη κατά 300 με 400%, οι αποβολές– θα δούμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί. Αυτή είναι η τραγωδία όλων αυτών».

Μηχανισμοί που προκαλούν καρκίνο

Ο Δρ Ράιαν Κόουλ κρατά σχολαστικά αρχεία και παρατήρησε ότι υπήρξε μια τεράστια αύξηση στους επιθετικούς καρκίνους μετά την κυκλοφορία των εμβολίων Covid.
Τα λεμφοκύτταρα, τα οποία βοηθούν στην καταπολέμηση του καρκίνου, μειώνονται μετά την ένεση και αυτή είναι η αιτία για την οποία γίνεται λόγος συχνά. Αλλά δύο άλλοι μηχανισμοί προκαλούν αυτούς τους καρκίνους που πρέπει να εξεταστούν, είπε ο Δρ Μπλάιλοκ. Το ένα είναι η ενεργοποίηση ογκογόνων ιών και το άλλο τα επίπεδα γλουταμικού.
«Αλλά είναι σαν όλα όσα βλέπουμε σήμερα, τα καλύπτουν. Δεν θέλουν να το ξέρετε γιατί οι φαρμακευτικές εταιρείες κάνουν περιουσίες από ανθρώπους».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης