Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θύμα φάρσας ο Πολωνός πρόεδρος - Νόμιζε πως συνομιλούσε με τον Macron επί 8 λεπτά - Ρώσοι πίσω από την «επίθεση»

Θύμα φάρσας ο Πολωνός πρόεδρος - Νόμιζε πως συνομιλούσε με τον Macron επί 8 λεπτά - Ρώσοι πίσω από την «επίθεση»
Οι συγκεκριμένοι φαρσέρ έχουν ήδη εξαπατήσει τον Πρόεδρο της Πολωνίας τον Ιούλιο του 2020, καλώντας τον εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ και συγχαίροντάς τον για την εκλογική του νίκη

Οι δύο Ρώσοι φαρσέρ, Vovan και Lexus έβαλαν για ακόμα μία φορά στο στόχαστρό τους τον Πολωνό πρόεδρο, Αντρέι Ντούντα, τη νύχτα που ο ουκρανικός πύραυλος έπεσε στην Πολωνία και ο ίδιος συνομιλούσε με τους ηγέτες του ΝΑΤΟ.
Για επτάμιση λεπτά, ο Πολωνός πρόεδρος νόμιζε πως μιλάει στο τηλέφωνο με τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν.
Η κλήση δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από τους Ρώσους κωμικούς όπου ο Πολωνός πρόεδρος ακούγεται να μιλάει στα αγγλικά με τον καλούντα.
«Εμμανουέλ, πίστεψέ με, είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός», ακούγεται να λέει ο Ντούντα στον καλούντα. «Δεν θέλω να έχω πόλεμο με τη Ρωσία και πιστέψτε με, είμαι πολύ προσεκτικός, πολύ προσεκτικός» προσθέτει.
Στη συνέχεια μάλιστα ο Ντούντα διευκρίνισε πως ανησυχεί πάρα πολύ από τον βομβαρδισμό στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια.
Όταν ο Πολωνός πρόεδρος έπειτα από επτάμιση λεπτά συνομιλίας με τους φαρσέρ κατάλαβε πως πρόκειται για φάρσα έκλεισε το τηλέφωνο με το γραφείο του αναφέρει στο Twitter:
«Μετά την έκρηξη πυραύλου στο Πρζεβοντόφ, κατά τη διάρκεια των συνεχιζόμενων συνομιλιών με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων συνδέθηκε άτομο που ισχυριζόταν ότι είναι ο Γάλλος πρόεδρος Macron.
Κατά τη διάρκεια της κλήσης, ο Πρόεδρος Αντρέι Ντούντα συνειδητοποίησε από τον ασυνήθιστο τρόπο που διεξαγόταν η συνομιλία ότι μπορεί να είχε γίνει απόπειρα φάρσας και τερμάτισε τη συνομιλία».
Οι συγκεκριμένοι φαρσέρ έχουν ήδη εξαπατήσει τον Πρόεδρο της Πολωνίας τον Ιούλιο του 2020, καλώντας τον εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ και συγχαίροντάς τον για την εκλογική του νίκη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης