Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πόλεμος στην Ουκρανία και μετά την Άνοιξη 2023, στους 200.000 οι νεκροί και τραυματίες – H Ρωσία εκτόξευσε 4.700 πυραύλους

Πόλεμος στην Ουκρανία και μετά την Άνοιξη 2023, στους 200.000 οι νεκροί και τραυματίες – H Ρωσία εκτόξευσε 4.700 πυραύλους
Που μεταφέρουν στρατό οι ρώσοι και γιατί… οι προσπάθειες των Ουκρανών… θα αποτύχουν ώστε να κερδίσουν νέα εδάφη…

Ο πόλεμος φθοράς στην Ουκρανία θα συνεχιστεί αλλά όπως αναφέρουν πολλές πηγές… δεν θα τελειώσει ούτε την Άνοιξη του 2023…
Εν τω μεταξύ με βάση συγκλίνουσες πληροφορίες οι νεκροί και τραυματίες από τον πόλεμο στην Ουκρανία αγγίζουν τους 180.000 με 200.000 εκ των οποίων οι 140.000 είναι στρατιώτες και οι 40.000 άμαχοι…που έχουν τραυματιστεί ή σκοτωθεί... 
Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρωσία έχει εκτοξεύσει στην Ουκρανία 4.700 πυραύλους και ρουκέτες κάθε τύπου, εξέλιξη που έρχεται να διαλύσει τις αναφορές των δυτικών μυστικών υπηρεσιών ότι τελειώνουν… οι πύραυλοι των ρώσων…

Που μεταφέρουν στρατό οι ρώσοι και γιατί… οι προσπάθειες των Ουκρανών… θα αποτύχουν ώστε να κερδίσουν νέα εδάφη…

Οι ρωσικές δυνάμεις αρχίζουν να ενισχύουν τις θέσεις τους στις περιφέρειες Luhansk και Donetsk και στην ανατολική Zaporizhia με στρατιώτες από την Περιφέρεια Kherson και στρατιώτες που προήλθαν από την επιστράτευση.
Το Ουκρανικό Γενικό Επιτελείο ανέφερε αύξηση του ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού στην πόλη Luhansk
Η Στρατιωτική Διοίκηση της Περιφέρειας Luhansk πρόσθεσε ότι ένα μέρος της αναδιάταξης των ρωσικών στρατευμάτων φτάνει στο Novoaidar, περίπου 55 χιλιόμετρα ανατολικά του Severodonetsk. Να σημειωθεί ότι οι ρωσικές δυνάμεις τοποθετούν 10.000 έως 15.000 στρατιώτες στο Raion της Μαριούπολης με σκοπό να μεταβούν στην δυτική πρώτη γραμμή της Περιφέρειας του Donetsk.
Οι ρωσικές δυνάμεις αναπτύσσονται στην κατεύθυνση Hulyaipole στην ανατολική περιφέρεια Zaporizhia.
Η Ρωσία πιθανότατα θα δεσμεύσει επίσης πρόσθετες δυνάμεις τις επόμενες εβδομάδες, δεδομένου ότι οι κινητοποιημένες μονάδες της 2ης Ρωσικής Μεραρχίας Μηχανοκίνητων Τυφεκίων της 1ης Στρατιάς Αρμάτων έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους στην Λευκορωσία.
Οι ρωσικές δυνάμεις πιθανότατα θα ενισχύσουν τις επιθετικές επιχειρήσεις στην περιφέρεια του Donetsk και θα διατηρήσουν αμυντικές θέσεις στην περιφέρεια Luhansk.

Οι ρώσοι θα κατασκευάζουν ιρανικά drones

Αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ δήλωσαν στις 19 Νοεμβρίου ότι Ρώσοι και Ιρανοί αξιωματούχοι ολοκλήρωσαν μια συμφωνία στις αρχές Νοεμβρίου για την κατασκευή ιρανικών drones στο ρωσικό έδαφος.
Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η συμφωνία θα μπορούσε να επιτρέψει στη Ρωσία να «αυξήσει δραματικά το απόθεμά της» σε ιρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
Η Washington Post ανέφερε ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν εκτοξεύσει 400 ιρανικά drones καμικάζι από τότε που τα χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά στο ουκρανικό θέατρο τον Αύγουστο, και οι Ουκρανοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει προηγουμένως ότι οι ουκρανικές δυνάμεις κατέρριψαν το 70% των drones.
Η εμβάθυνση της σχέσης μεταξύ Ρωσίας και Ιράν, ειδικά στην παροχή πυρομαχικών μεγάλου βεληνεκούς, όπως drones καμικάζι και πυραύλων ακριβείας, μπορεί να επιτρέψει στις ρωσικές δυνάμεις να διατηρήσουν την εκστρατεία τους κατά της ουκρανικής ενεργειακής υποδομής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από είχε εκτιμηθεί….

bb1_8.png

bb2_3.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο
Advertisement