Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μόνο με αλλαγή εξουσίας στο Κίεβο βλέπει η Ρωσία εξομάλυνση σχέσεων με Ουκρανία

Μόνο με αλλαγή εξουσίας στο Κίεβο βλέπει η Ρωσία εξομάλυνση σχέσεων με Ουκρανία
Δεν περιμένω τίποτα καλό με το σημερινό καθεστώς στο Κίεβο είπε ο αντιπρόεδρος της Άνω Βουλής της Ρωσίας, Konstantin Kosachev
Σχετικά Άρθρα
Μόνο με αλλαγή της εξουσίας στο Κίεβο βλέπει η Ρωσία εξομάλυνση των σχέσεων με την Ουκρανία.
Αυτό δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Άνω Βουλής της Ρωσίας, Konstantin Kosachev.
«Δεν περιμένω τίποτα καλό από το σημερινό καθεστώς του Κιέβου.
Είναι παγιδευμένοι στις δικές τους προηγούμενες ενέργειες και ιδεολογία.
Δεν έχουν ελευθερία ελιγμών.
Πιστεύω ότι οποιαδήποτε πιθανή εξομάλυνση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μόνο μετά από αλλαγή εξουσίας στην Ουκρανία. Ελπίζω, την επόμενη φορά η αλλαγή εξουσίας να είναι συνταγματική» υποστήριξε μιλώντας στο aif.ru. ο Kosachev.

Να εφαρμοστούν οι συνθήκες του Μινσκ

Όπως είπε η Ουκρανία θα πρέπει να αναγκαστεί να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της βάσει των συμφωνιών του Μινσκ, παρά το γεγονός ότι αυτές είχαν καταστεί άκυρες με τη μορφή που είχαν συναφθεί το 2014 και το 2015.
«Ωστόσο, η αρχή στην οποία βασίζονται εξακολουθεί να είναι σχετική, ότι δηλαδή δεν υπάρχει στρατιωτική λύση στην εσωτερική σύγκρουση στην Ουκρανία, η οποία θα πρέπει να επιλυθεί πολιτικά μέσω του διαλόγου μεταξύ της κυβέρνησης και του λαού της» είπε ο Kosachev.
«Οι κάτοικοι της Οδησσού, του Dnepropetrovsk και άλλων περιοχών της Ουκρανίας ενδέχεται να αλλάξουν το καθεστώς τους, εάν οι αρχές συνεχίσουν να τους αντιμετωπίζουν ως τρομοκράτες ή αυτονομιστές και αρνηθούν να συμμετάσχουν σε διάλογο.
Τόσα πολλά θα μπορούσαν να αλλάξουν αν το Κίεβο σταματούσε να μιλά τη γλώσσα της εξουσίας μαζί τους» υποστήριξε ο Kosachev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης