Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαμψό ξίφος: Σκοτώθηκαν άμαχοι από τον τουρκικό βομβαρδισμό στο Χαλέπι της Συρίας

Γαμψό ξίφος: Σκοτώθηκαν άμαχοι από τον τουρκικό βομβαρδισμό στο Χαλέπι της Συρίας
Τουλάχιστον 15 Σύροι στρατιώτες σκοτώθηκαν στη μαζική επίθεση της Τουρκίας στις κουρδικές περιοχές στις επαρχίες Χαλέπι, Ράκα και Αλ Χασάκα

Αεροπορική επιδρομή από τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη F-16 στην επαρχία του Χαλεπίου της Συρίας προκάλεσε απώλειες μεταξύ αμάχων, δήλωσε την Κυριακή (20/11/2022)ο Oleg Yegorov, αναπληρωτής επικεφαλής του Ρωσικού Κέντρου για τη Συρία.
Υπενθύμισε ότι τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 είχαν πραγματοποιήσει πλήγματα κοντά στους συριακούς οικισμούς Αφρίν και Κομπάνι στις 20 Νοεμβρίου.
«Τα πλήγματα προκάλεσαν απώλειες τόσο μεταξύ αμάχων όσο και Σύριων στρατιωτών», είπε.

Αιματηρά πλήγματα

Το τηλεοπτικό κανάλι Rudaw με έδρα την Ερμπίλ ανέφερε νωρίτερα την Κυριακή (20/11/2022)  ότι τουλάχιστον 15 Σύροι στρατιώτες σκοτώθηκαν στη μαζική επίθεση της Τουρκίας στις κουρδικές περιοχές στις επαρχίες Χαλέπι, Ράκα και Αλ Χασάκα.
Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας ανέφερε ότι 89 στόχοι καταστράφηκαν κατά τη νυχτερινή αεροπορική επίθεση στο βόρειο Ιράκ και τη Συρία.
Το υπουργείο υποστήριξε ότι είχαν πραγματοποιηθεί χτυπήματα σε σημεία ανάπτυξης του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν και των μονάδων των Κούρδων της Συρίας που είναι εκτός νόμου στην Τουρκία. Η αεροπορική επίθεση υποστηρίχθηκε από πυρά πυροβολικού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης