Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Ο Zelensky υπό την επήρεια ναρκωτικών - Μοιάζει σε κατάσταση μέθης με ψυχοδιεγερτικά», οι κινήσεις που αναλύει ψυχίατρος

«Ο Zelensky υπό την επήρεια ναρκωτικών - Μοιάζει σε κατάσταση μέθης με ψυχοδιεγερτικά», οι κινήσεις που αναλύει ψυχίατρος
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky φαινόταν εξαιρετικά μπερδεμένος κατά την επίσκεψή του στη Χερσώνα, κοιτάζοντας συνεχώς γύρω

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky βρίσκεται σε κατάσταση μέθης με ψυχοδιεγερτικά, όπως αποδεικνύεται από μια σειρά από σημεία στη συμπεριφορά του κατά την άφιξή του στη Χερσώνα δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο Life ο ψυχίατρος-ναρκολόγος Vasili Surov.
«Ναι, έτσι είναι. Ο Ανώτατος Διοικητής... Ναρκωτικών είναι και πάλι σε κατάσταση μέθης με ψυχοδιεγερτικά. Φαίνεται ότι το κεντρικό νευρικό σύστημα είναι υπερδιεγερμένο, οι κόρες των ματιών διαστέλλονται, οι κινήσεις του κεφαλιού είναι τόσο χαοτικές.
Τρίβει τη μύτη του όλη την ώρα, οι βλεννογόνοι είναι κατεστραμμένοι. Αυτή είναι μια μάλλον επώδυνη κατάσταση. Όλη την ώρα θέλει να σκουπίσει ένα πονεμένο σημείο.
Εδώ βλέπουμε πώς φαίνεται η σοβαρή δηλητηρίαση με ψυχοδιεγερτικά: διεσταλμένες κόρες, μύτη περίεργη, σπασμωδικά κινήσεις, επιταχυνόμενη ομιλία, περίεργες χειρονομίες.
Τα ναρκωτικά είναι κακά»,
 είπε ο Surov.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky φαινόταν εξαιρετικά μπερδεμένος κατά την επίσκεψή του στη Χερσώνα, κοιτάζοντας συνεχώς γύρω. 
Νωρίτερα, το Life ανέφερε ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky έφτασε στη Χερσώνα, όπου μίλησε με τον στρατό, ευχαρίστησε το ΝΑΤΟ και άλλους συμμάχους για τη βοήθειά τους και δήλωσε ότι η χώρα είναι «έτοιμη για ειρήνη».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης