Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απαγορεύθηκε η κατανάλωση μπύρας στο Μουντιάλ του Κατάρ

Απαγορεύθηκε η κατανάλωση μπύρας στο Μουντιάλ του Κατάρ
Οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 ανακοίνωσαν αρχικά την πλήρη απαγόρευση των λιανικών πωλήσεων και της διαφήμισης μπύρας κατά τη διάρκεια του τουρνουά

Η FIFA ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις αλκοολούχων ποτών, ιδιαίτερα μπύρας, θα απαγορευθούν στους χώρους όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 στο Κατάρ, ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας
Η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε δημόσιους χώρους απαγορεύεται από τους νόμους του Κατάρ.
Οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 ανακοίνωσαν αρχικά την πλήρη απαγόρευση των λιανικών πωλήσεων και της διαφήμισης μπύρας κατά τη διάρκεια του τουρνουά.
Ωστόσο, η FIFA κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία με τις τοπικές αρχές για τις πωλήσεις μπύρας εντός των Fan-Zones του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.
«Μετά από συζητήσεις μεταξύ των αρχών της χώρας υποδοχής και της FIFA, ελήφθη απόφαση να περιοριστεί η πώληση αλκοολούχων ποτών στο Φεστιβάλ Φιλάθλων της FIFA, σε άλλους προορισμούς φιλάθλων και αδειοδοτημένους χώρους, καταργώντας τα σημεία πώλησης μπύρας από τα γήπεδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 του Κατάρ». αναφέρει η ανακοίνωση.
«Οι αρχές της χώρας υποδοχής και η FIFA θα συνεχίσουν να διασφαλίζουν ότι τα γήπεδα και οι γύρω περιοχές παρέχουν μια ευχάριστη, σεβαστή και ευχάριστη εμπειρία για όλους τους φιλάθλους», πρόσθεσε η FIFA.

Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022

Το Κατάρ πρόκειται να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 μεταξύ 20 Νοεμβρίου και 18 Δεκεμβρίου σε οκτώ στάδια σε πέντε πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα, συγκεκριμένα στη Ντόχα, το Λουσάιλ, το Αλ Ουάκρα, το Αλ Χορ και το Αλ Ραγιάν.
Το Κατάρ απέκτησε το δικαίωμα να φιλοξενήσει αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 στις 2 Δεκεμβρίου 2010.
Τον Μάρτιο του 2015, η FIFA ανακοίνωσε επίσημα ότι το 22ο παγκόσμιο κύπελλο θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2022, με τον τελικό αγώνα να ορίζεται για τις 18 Δεκεμβρίου 2022, που συμπίπτει με την Εθνική Ημέρα του Κατάρ.
Ο στόχος, καταρχήν, ήταν να διεξαχθεί το τουρνουά σε 28 ημέρες

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης