Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άσχημη η κατάσταση του προέδρου: Το σκονάκι του Biden στο G20 για το πως πρέπει να φερθεί... «Γυρίστε στην επόμενη σελίδα»

Άσχημη η κατάσταση του προέδρου: Το σκονάκι του Biden στο G20 για το πως πρέπει να φερθεί... «Γυρίστε στην επόμενη σελίδα»
 Στο κάτω μέρος του σημειώματος, υπάρχει μια υπενθύμιση να γυρίσει τη σελίδα για να δει την εισαγωγική του δήλωση

Ο Αμερικανός πρόεδρος Biden αποκάλυψε το "σκονάκι" που είχε στα χέρια του με τις αναλυτικές "οδηγίες" για το τι έπρεπε να κάνει σε μία από τις εμφανίσεις του σε εκδήλωση στη Σύνοδο των G20.
Στο εσωτερικό σημείωμα που ο πλανητάρχη άφησε, ίσως άθελά του, να φανεί στον φακό, ορισμένες οδηγίες είναι γραμμένες με κόκκινο μελάνι για να ξεχωρίζουν, όπως το πού πρέπει να καθίσει.

 

Ο Αμερικανός πρόεδρος, που σύντομα θα συμπληρώσει τα 80, συμμετείχε σε μια εκδήλωση του προγράμματος "Σύμπραξη για τις παγκόσμιες υποδομές" την περασμένη Τρίτη, όταν οι φωτογράφοι τον εντόπισαν να ξεφυλλίζει τις σελίδες των σημειώσεών του.
Κατάφεραν αμέσως να "συλλάβουν" τον Μπάιντεν να συμβουλεύεται οδηγίες βήμα βήμα για το τι έπρεπε να κάνει κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Χαρακτηριστικό είναι ότι αναφέρονται στον ίδιο με το "ΕΣΕΙΣ" με κόκκινα κεφαλαία γράμματα.
"ΕΣΕΙΣ, ο πρόεδρος Γουιντόντο και ο Πρωθυπουργός Κισίντα θα ποζάρετε για μια φωτογραφία αμέσως πριν ξεκινήσει η εκδήλωση" έγραφε σε ένα σημείο το "σκονάκι".
"ΕΣΕΙΣ θα καθίσετε στο κέντρο" επισημαίνεται στον Αμερικανό πρόεδρο, ενώ υπάρχουν και υποδείξεις για το πότε θα χρειαστεί να μιλήσει. Στο κάτω μέρος του σημειώματος, υπάρχει μια υπενθύμιση να γυρίσει τη σελίδα για να δει την εισαγωγική του δήλωση.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης