Τελευταία Νέα
Διεθνή

Twitter: Ο Elon Musk καταργεί το όριο των 280 χαρακτήρων

Twitter: Ο Elon Musk καταργεί το όριο των 280 χαρακτήρων
Ο νέος ιδιοκτήτης Elon Musk δήλωσε ότι το Twitter θα έχει «σύντομα τη δυνατότητα να κάνει μακροσκελή tweets»

Ο Musk επιβεβαίωσε ότι θα καταργήσει «σύντομα» το όριο των 280 χαρακτήρων στο Twitter. Το νέο αφεντικό του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης έκανε την ανακοίνωση σήμερα 17/11 ενώ απαντούσε σε χρήστες.
Το όριο χαρακτήρων του Twitter θεωρούνταν πάντα μέρος της χαρακτηριστικού του - ή και μειονέκτημα κατά άλλους- ανάλογα με την ικανότητα του κάθε χρήστη να γράφει συνοπτικά.
Αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει, καθώς ο νέος ιδιοκτήτης Elon Musk δήλωσε ότι το Twitter θα έχει «σύντομα τη δυνατότητα να κάνει μακροσκελή tweets».
Οι χρήστες περιορίζονται επί του παρόντος σε tweets 280 χαρακτήρων, αλλά η κατάργηση αυτού του περιορισμού είναι μία από μια μακρά λίστα υποσχέσεων που έχει δώσει ο Μασκ σχετικά με το μέλλον του ιστότοπου.
Για πρώτη φορά έθιξε το θέμα πριν από την εξαγορά, τον Απρίλιο, όπου εξέφρασε την άποψη ότι «το Twitter έχει πολύ καθυστερήσει για tweets μεγάλης διάρκειας».
Στη συνέχεια, στα τέλη του περασμένου μήνα, απάντησε «απολύτως» σε έναν άλλο χρήστη του Twitter που τον ρώτησε αν θα μπορούσε να «ξεφορτωθεί τα όρια χαρακτήρων».
Ο Musk αποκάλυψε επίσης ότι σχεδιάζει να μειώσει τον χρόνο του στην εταιρεία και τελικά να βρει έναν νέο ηγέτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης