Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αναζητά νέο «ηγέτη» για το Twitter ο Elon Musk - «Δεν μπορεί να τα κάνει όλα αυτός...»

Αναζητά νέο «ηγέτη» για το Twitter ο Elon Musk - «Δεν μπορεί να τα κάνει όλα αυτός...»
Οι δύο πρώτες εβδομάδες του Musk ως ιδιοκτήτη του Twitter σημαδεύτηκαν από ταχείες αλλαγές και χάος
Σχετικά Άρθρα
Πρέπει να μειώσει το χρόνο που σπαταλά στο Twitter και να βρει έναν νέο ηγέτη για τη νέα του εταιρεία, δήλωσε ο Elon Musk, ο οποίος διαβεβαίωσε τους χρήστες ότι θα έχει την καθοδήγηση αυτός εωσότου βρεθεί ένα άτομο που να ηγηθεί του μέσου.
Αυτό όμως θα πάρει κάποιο χρόνο, ανέφερε, αλλά ελπίζει να ολοκληρώσει μια οργανωτική αναδιάρθρωση αυτή την εβδομάδα.
Ο Musk έκανε τις δηλώσεις αυτές ενώ κατέθετε σε δικαστήριο του Ντελαγουέαρ για να υπερασπιστεί τους ισχυρισμούς ότι το πακέτο αμοιβών του ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Tesla, βασίστηκε σε στόχους επιδόσεων που ήταν εύκολο να επιτευχθούν και εγκρίθηκε από ένα διοικητικό συμβούλιο.
Ωστόσο, ο Musk δήλωσε αργότερα σε ένα tweet ότι θα συνεχίσει να διευθύνει το Twitter μέχρι να βρεθεί σε μια ισχυρή θέση, αν και αυτό θα "πάρει κάποιο χρόνο".

Αρνούνται να συνεργαστούν

Το tweet του Musk ήρθε μετά την ανακοίνωση του πρώην διευθύνοντος συμβούλου Jack Dorsey ότι δεν θα αποδεχθεί τον ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου του Twitter.
Σε απάντηση που έδωσε σε χρήστη του Twitter όταν τον ρώτησε αν θα αναλάβει τη θέση του CEO, είπε "όχι".
Οι επενδυτές της Tesla ανησυχούν όλο και περισσότερο για τον χρόνο που αφιερώνει ο Musk για να αλλάξει το Twitter.
"Υπάρχει μια αρχική έκρηξη δραστηριότητας που απαιτείται μετά την εξαγορά για την αναδιοργάνωση της εταιρείας", δήλωσε ο Musk στην κατάθεσή του.
"Αλλά στη συνέχεια αναμένω να μειώσω τον χρόνο μου στο Twitter".
Ο Musk παραδέχθηκε επίσης ότι ορισμένοι μηχανικοί της Tesla βοηθούσαν στην αξιολόγηση των τεχνικών ομάδων του Twitter, αλλά είπε ότι αυτό γινόταν σε "εθελοντική βάση" και "μετά από ώρες".

Απολύσεις... απολύσεις... απολύσεις...

Οι δύο πρώτες εβδομάδες του δισεκατομμυριούχου ως ιδιοκτήτη του Twitter σημαδεύτηκαν από ταχείες αλλαγές και χάος.
Απέλυσε γρήγορα τον προηγούμενο διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter και άλλα ανώτερα στελέχη και στη συνέχεια απέλυσε το μισό προσωπικό.
Ο Musk έστειλε ένα email στους υπαλλήλους του Twitter νωρίς την Τετάρτη, λέγοντάς τους ότι έπρεπε να αποφασίσουν μέχρι την Πέμπτη αν ήθελαν να παραμείνουν στην εταιρεία για να εργαστούν "πολλές ώρες με μεγάλη ένταση" ή να δεχτούν ένα πακέτο αποζημίωσης τριών μηνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης