Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τελεσίγραφο Musk στους εργαζόμενους του Twitter: Εργαστείτε σκληρά ή παραιτηθείτε

Τελεσίγραφο Musk στους εργαζόμενους του Twitter: Εργαστείτε σκληρά ή παραιτηθείτε
Οι εργαζόμενοι έχουν περιθώριο να απαντήσουν μέχρι την Πέμπτη
Σχετικά Άρθρα

Τελεσίγραφο στο προσωπικό του Twitter έστειλε ο νέος ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος Elon Musk, σε μία νέα αμφιλεγόμενη κίνηση που έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από πρωτοβουλίες του δρυτή της Tesla, ο οι οποίες έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.
Οι εργαζόμενοι έχουν περιθώριο μέχρι την Πέμπτη να σκεφτούν αν επιθυμούν να παραμείνουν για να "εργάζονται πολλές ώρες εντατικά" ή να αποχωρήσουν και να δεχτούν μια αποζημίωση τριών μηνών.
Ο Musk είπε στους υπαλλήλους του Twitter ότι όποιος δεν κάνει κλικ σε έναν σύνδεσμο που επιβεβαιώνει ότι "θέλει να αποτελέσει μέρος του νέου Twitter" μέχρι το βράδυ της Πέμπτης ώρα Νέας Υόρκης, θα θεωρούνταν ότι είχε παραιτηθεί.
"Όποια απόφαση κι αν πάρετε, σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειές σας να κάνετε το Twitter επιτυχημένο", ανέφερε το μήνυμα.
Αντίγραφο του μηνύματος, το οποίο επικαλείται η Washington Post, εξετάστηκε από το Reuters.
Ένα άτομο που είχε λάβει το μήνυμα στο Twitter επιβεβαίωσε το περιεχόμενό του.
Το Twitter δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

«Σκληροπυρηνικοί για να πετύχουμε»

"Στο μέλλον, για να δημιουργήσουμε ένα επαναστατικό Twitter 2.0 και να επιτύχουμε σε έναν όλο και πιο ανταγωνιστικό κόσμο, θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά σκληροπυρηνικοί", ανέφερε το μήνυμα του Musk.
"Αυτό θα σημαίνει πολλές ώρες σε υψηλή ένταση.
Μόνο οι εξαιρετικές επιδόσεις θα αποτελούν βαθμό επιτυχίας".
Ο Musk δήλωσε ότι το Twitter θα είναι "πολύ πιο μηχανικό" υπό την ηγεσία του, προσθέτοντας ότι "εκείνοι που γράφουν εξαιρετικό κώδικα θα αποτελούν την πλειοψηφία της ομάδας μας και θα έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή".
Το Twitter απέλυσε το μισό εργατικό δυναμικό του νωρίτερα αυτό το μήνα, λίγο αφότου ο Musk ανέλαβε τον έλεγχο της δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης. 
Ο Musk έχει επικρίνει τις δαπάνες και την εργασιακή κουλτούρα του Twitter και δήλωσε ότι η εταιρεία χρειάζεται απότομες περικοπές κόστους και επανεκκίνηση των υπηρεσιών της.
Ορισμένοι υπάλληλοι του Twitter που είχαν επικρίνει δημόσια τον Musk έγραψαν νωρίτερα στο Twitter ότι απολύθηκαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης