Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ναι μεν αλλά... Έξαλλος ο Musk απέλυσε μηχανικό που του άσκησε κριτική για το Twitter ενώ δηλώνει υπέρμαχος της ελευθερίας λόγου

Ναι μεν αλλά... Έξαλλος ο Musk απέλυσε μηχανικό που του άσκησε κριτική για το Twitter ενώ δηλώνει υπέρμαχος της ελευθερίας λόγου
Ο Musk απάντησε και ζήτησε από τον Frohnhoefer να εξηγήσει τι εννοεί, προτού του γράψει: «Το Twitter είναι εξαιρετικά αργό στο Android. Τι κάνατε για να το διορθώσετε;»

Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter Elon Musk, ο οποίος αυτοαποκαλείται υπέρμαχος του ελεύθερου λόγου, απολύει τους μηχανικούς της εταιρείας που τον επικρίνουν δημόσια στην πλατφόρμα.
Στη μία περίπτωση, ο Musk  ανακοίνωσε την απόλυση ενός μηχανικού με ένα tweet. Σε μια δεύτερη περίπτωση, ο πρώην υπάλληλος είπε ότι απολύθηκε αφού επέπληξε ανοιχτά τον Μασκ.
Ο μηχανικός Έρικ Φρονχόφερ, ο οποίος εργαζόταν στην εφαρμογή του Twitter για το λειτουργικό σύστημα Android για κινητά, αναδημοσίευσε την Κυριακή ένα από τα tweets του Μασκ για να σχολιάσει από κάτω ότι η εκτίμηση του Μασκ για ένα τεχνικό μέρος της εφαρμογής του Twitter ήταν «λανθασμένη». Ο Musk απάντησε και ζήτησε από τον Frohnhoefer να εξηγήσει τι εννοεί, προτού του γράψει: «Το Twitter είναι εξαιρετικά αργό στο Android. Τι κάνατε για να το διορθώσετε;»

Αφού προσπάθησε να εξηγήσει τον συλλογισμό του με μια σειρά από tweets, ο Φρονχόφερ ρωτήθηκε από έναν άλλο χρήστη γιατί δεν είχε μοιραστεί τα σχόλιά του με το νέο του αφεντικό ιδιωτικά. Ο μηχανικός, ο οποίος εργάζεται στο Twitter για περισσότερα από οκτώ χρόνια, απάντησε, «ίσως θα έπρεπε να κάνει τις ερωτήσεις του ιδιωτικά. Ίσως να χρησιμοποιήσει Slack ή email."
Το πρωί της Δευτέρας, ο Μασκ έγραψε ότι ο Frohnhoefer απολύθηκε.
Ο Frohnhoefer έκανε retweet τη συγκεκριμένη ανάρτηση και συμπεριέλαβε ένα emoji χαιρετισμού που χρησιμοποίησαν πολλοί υπάλληλοι όταν απολύθηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης