Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ενώ εκατοντάδες μελέτες συνδέουν τα εμβόλια με τη μυοκαρδίτιδα, Pfizer και Moderna τώρα θα μελετήσουν τις παρενέργειες

Ενώ εκατοντάδες μελέτες συνδέουν τα εμβόλια με τη μυοκαρδίτιδα, Pfizer και Moderna τώρα θα μελετήσουν τις παρενέργειες
Οι μελέτες δείχνουν επίσης ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας αυξάνεται με τον αριθμό των εμβολιασμών που έχει κάνει ένα άτομο
Γιατί οι Big Pharma ερευνούν πλέον τα δικά τους εμβόλια για παρενέργειες μυοκαρδίτιδας, εφόσον τα εμβόλια έχουν ήδη υποτίθεται δοκιμαστεί και αποδειχθεί ασφαλή και αποτελεσματικά;
Τόσο η Pfizer όσο και η Moderna ανακοίνωσαν ότι θα προωθήσουν μελέτες για να προσδιορίσουν τους μακροπρόθεσμους κινδύνους μυοκαρδίτιδας (μια φλεγμονώδης κατάσταση της καρδιάς που μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο) για τα άτομα στα οποία έχουν χορηγηθεί τα εμβόλια covid με βάση το mRNA.
Η απόφαση έρχεται μετά τη δημοσιοποίηση πολλαπλών ιατρικών μελετών που δείχνουν συσχέτιση και αιτιώδη συνάφεια μεταξύ των εμβολίων και της εκθετικής αύξησης των καρδιακών προβλημάτων, ειδικά μεταξύ ανδρών ηλικίας 40 ετών και νεότερων.
Μόλις πριν από ένα χρόνο η σχέση μεταξύ των εμβολιασμών covid και της μυοκαρδίτιδας είχε ευρέως διαψευστεί.
Οι μελέτες δείχνουν επίσης ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας αυξάνεται με τον αριθμό των εμβολιασμών που έχει κάνει ένα άτομο.

Η συνήθης πρακτική

Πριν από το έτος 2020, το μέσο εμβόλιο δοκιμαζόταν και επανεξεταζόταν από τις φαρμακευτικές εταιρείες και τον FDA για 10 έως 15 χρόνια πριν κυκλοφορήσει στο κοινό.
Αυτό γινόταν όχι μόνο επειδή οι δοκιμές είναι μια πολύπλοκη διαδικασία με πολλή γραφειοκρατία, αλλά και επειδή είναι ο μόνος τρόπος για να ανακαλυφθούν τυχόν μακροπρόθεσμες παρενέργειες που μπορεί να σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο προϊόν εμβολιασμού.
Αν διαβάσετε οποιοδήποτε ιατρικό περιοδικό ή επιστημονικό σύγγραμμα σχετικά με την ανάπτυξη εμβολίων που δημοσιεύθηκε πριν από το 2020, όλοι συμφωνούν ότι οι μακροχρόνιες δοκιμές είναι απαραίτητες για τη δημόσια ασφάλεια.
Ξαφνικά, μετά το 2020 και την έλευση του δημόσιου ακτιβισμού κατά των εντολών για τα covid, ένα πλήθος ιατρικών "επαγγελματιών" και γραφειοκρατών άρχισαν να υποστηρίζουν ότι τα εμβόλια mRNA δεν χρειάζονται το ίδιο μακρόχρονο χρονικό πλαίσιο δοκιμών, επειδή η κρατική χρηματοδότηση επέτρεψε να γίνουν όλα πολύ πιο γρήγορα.
Αυτό είναι ψέμα.

Τι συνέβη πραγματικά;

Οι κυβερνήσεις επιτάχυναν την έγκριση χρησιμοποιώντας εθνικά μέτρα έκτακτης ανάγκης που επέτρεπαν στις Big Pharma να παραλείψουν τις απαραίτητες δοκιμές.
Παράδειγμα: Οι εκπρόσωποι της Pfizer παραδέχθηκαν πρόσφατα ενόρκως ότι δεν δοκίμασαν ποτέ το εμβόλιο κατά του ιού της Covid για να δουν αν πράγματι εμπόδιζε τη μετάδοση του ιού.
Απλώς ισχυρίστηκαν ότι το έκανε χωρίς να το επαληθεύσουν.
Και οι κυβερνήσεις άρχισαν να προσπαθούν να επιβάλουν απαιτήσεις εμβολίων στον πληθυσμό με βάση τον ψευδή ισχυρισμό ότι ο εμβολιασμός σταματά την εξάπλωση.
Οι "ελεγκτές γεγονότων" των συστημικών μέσων ενημέρωσης επιμένουν ότι τα εμβόλια κατά του ιού Covid ήταν "αρχικά αποτελεσματικά" στην πρόληψη της μετάδοσης των αρχικών στελεχών του ιού.
Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που να το επιβεβαιώνουν αυτό.
Στην πραγματικότητα, τα κρούσματα covid των αρχικών παραλλαγών άρχισαν να καταρρέουν στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες πριν από την ευρεία διανομή των εμβολίων.
Αυτό είναι γεγονός, και η απίστευτη πτώση των κρουσμάτων οφειλόταν πιθανότατα στην αύξηση της φυσικής ανοσίας στον πληθυσμό.
Ορισμένοι επιστήμονες που χρηματοδοτούνται από τις κυβερνήσεις υποστηρίζουν επίσης ότι η τεχνολογία mRNA στο σύνολό της έχει δοκιμαστεί εδώ και πολλά χρόνια.
Αυτό είναι μια ανέντιμη παραπλάνηση.
Η τεχνολογία και η ιδέα μπορεί να έχουν δοκιμαστεί σε διάφορα πειράματα εδώ και χρόνια, αλλά τα συγκεκριμένα εμβόλια για τον Covid όχι, και αυτό έχει σημασία.

Ο ρόλος της φυσικής ανοσίας

Οι μελέτες που λαμβάνουν υπόψη τη φυσική ανοσία και τις ασυμπτωματικές αντιδράσεις κατά τη μελέτη της αποτελεσματικότητας των εμβολίων είναι εξαιρετικά περιορισμένες.
Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να γνωρίζουμε αν ένα άτομο επέζησε από τον ιό covid ή απέφυγε τη μόλυνση επειδή εμβολιάστηκε ή επειδή είχε ήδη τον ιό, παρουσίασε ήπια συμπτώματα ή καθόλου συμπτώματα και ανέπτυξε φυσική ανοσία.
Οι ιολόγοι και οι επιστήμονες που πληρώνονται από την κυβέρνηση δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται να ελέγξουν τη διάκριση.
Αυτό που γνωρίζουμε από διάφορες μελέτες είναι ότι η φυσική ανοσία είναι πολύ ανώτερη από κάθε άποψη από τον εμβολιασμό με mRNA.
Οι κίνδυνοι της απελευθέρωσης ενός φαρμακευτικού κοκτέιλ για μαζική κατανάλωση ή ακόμη και για αναγκαστική μαζική κατανάλωση χωρίς μακροχρόνια μελέτη δεν μπορούν να υπερτονιστούν.
Το συμπέρασμα;
Με βάση τις τρέχουσες πληροφορίες, κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα τι θα συμβεί όσον αφορά τις επιπτώσεις του εμβολίου σε μακροπρόθεσμο χρονικό διάστημα (αρκετά χρόνια).
Κατά πάσα πιθανότητα, η Pfizer και η Moderna προσπαθούν να προλάβουν τις εκκολαπτόμενες παρενέργειες με τις δικές τους μελέτες ως μέσο για να περιστρέψουν ή να μετριάσουν το κακό στο μέλλον.
Οι πιθανότητες αυτές οι μελέτες να παρέχουν ειλικρινείς αξιολογήσεις βάσει δεδομένων είναι χαμηλές.
Έχουν περάσει λιγότερο από δύο χρόνια από την ευρεία διανομή των εμβολίων covid και ήδη βλέπουμε σημάδια αρνητικών προβλημάτων υγείας μέσω της μυοκαρδίτιδας και των διαταραχών της πήξης του αίματος.
Αναρωτιέται κανείς ποιες περαιτέρω τρομερές εξελίξεις θα εκτυλιχθούν για τους εμβολιασμένους ανθρώπους σε άλλα δύο χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης