Τελευταία Νέα
Διεθνή

Disney: «Παγώνει» προσλήψεις και ξεκινά περικοπές θέσεων εργασίας

tags :
Disney: «Παγώνει» προσλήψεις και ξεκινά περικοπές θέσεων εργασίας
Οι προσλήψεις για το μικρό υποσύνολο των πιο κρίσιμων θέσεων θα συνεχιστούν, αλλά όλοι οι άλλοι ρόλοι βρίσκονται σε αναμονή

Η Disney σχεδιάζει ένα στοχευμένο «πάγωμα» προσλήψεων σε συνδυασμό με ορισμένες περικοπές θέσεων εργασίας, σύμφωνα με εσωτερικό σημείωμα που εστάλη σε στελέχη της.
«Περιορίζουμε τις προσθήκες προσωπικού μέσω ενός στοχευμένου πάγωμα προσλήψεων», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Μπομπ Τσάπεκ σε ένα σημείωμα την Παρασκευή που βρίσκεται στην κατοχή του CNBC.
«Οι προσλήψεις για το μικρό υποσύνολο των πιο κρίσιμων θέσεων θα συνεχιστούν, αλλά όλοι οι άλλοι ρόλοι βρίσκονται σε αναμονή.
Οι επικεφαλής των τμημάτων σας και οι ομάδες ανθρώπινου δυναμικού έχουν πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς αυτό θα εφαρμοστεί στις ομάδες σας» ανέφερε.
«Καθώς εργαζόμαστε μέσω αυτής της διαδικασίας αξιολόγησης, θα εξετάσουμε κάθε λεωφόρο λειτουργιών και εργασίας για να βρούμε εξοικονόμηση πόρων και αναμένουμε κάποιες μειώσεις προσωπικού ως μέρος αυτής της αναθεώρησης» πρόσθεσε. Η Disney αριθμεί περίπου 190.000 υπαλλήλους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης