Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καταπέλτης ο Δρ Martin Kulldorff (Harvard): Να αποζημιωθούν όσοι απολύθηκαν για τον Covid - Τους φέρθηκαν άσχημα ενώ δεν υπήρχε λόγος

Καταπέλτης ο Δρ Martin Kulldorff (Harvard): Να αποζημιωθούν όσοι απολύθηκαν για τον Covid - Τους φέρθηκαν άσχημα ενώ δεν υπήρχε λόγος
Ο Σουηδός επιστήμονας απευθυνόμενος προς το κοινό και ανέφερε πως η απόφαση να απολυθούν εργαζόμενοι εξαιτίας του ανεμβολίαστου στάτους, θα πρέπει να επαναπροσληφθούν και να αποζημιωθούν
Σχετικά Άρθρα

Καταπέλτης για το βασικό αφήγημα της κύριας επιστημονικής κοινότητας, ο Σουηδός βιοστατιστικολόγος του Harvard Martin Kulldorff  μίλησε ανοικτά σε συνέδριο, σχετικά για τις υποχρεωτικότητες και τις απολύσεις λόγω κορωνοϊού.
Ο Σουηδός επιστήμονας απευθυνόμενος προς το κοινό και ανέφερε πως η απόφαση να απολυθούν εργαζόμενοι εξαιτίας του ανεμβολίαστου στάτους, θα πρέπει να επαναπροσληφθούν και να αποζημιωθούν.
Τόνισε επιπλέον ότι το ίδιο θα πρέπει να γίνει και για τους μαθητές/σπουδαστές, που αποκλείστηκαν από το δημόσιο αγαθό της έρευνας, μελέτης και μάθησης λόγω των μέτρων της πανδημίας κατά του κορωνοϊού.
Πάντως την ώρα που άλλα κράτη “ανοίγονται” σιγά σιγά μετά από ένα σκληρό lockdown σε πολλές λειτουργικές πτυχές της οικονομίας και της προσωπικής ζωής, η κυβέρνηση της Ελλάδας ακόμα να λάβει σταθερή απόφαση για επαναπρόσληψη των υγειονομικών, που βρίσκονται σε αναστολή εδώ και πάρα πολλούς μήνες.
Υπενθυμίζεται ότι μια 36χρονη οδοντίατρος είχε αυτοκτονήσει πριν μερικούς μήνες εξαιτίας της επαγγελματικής απομόνωσης που έχει επιβληθεί.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης