Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Την Τρίτη 15/11 ο Trump θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του 2024

ΗΠΑ: Την Τρίτη 15/11 ο Trump θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του 2024
"Ο πρόεδρος Trump θα ανακοινώσει την Τρίτη πως θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές. Και θα είναι μια πολύ επαγγελματική, πολύ προσεγμένη ανακοίνωση", δήλωσε ο σύμβουλός του, Jason Miller
Σχετικά Άρθρα
Tην Τρίτη 15/11 θα ανακοινώσει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, D. Trump, πως θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2024.
Ήδη, ο 76χρονος Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας είχε προαναγγείλει πως θα κάνει μια σημαντική ανακοίνωση από την κατοικία του στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα.
"Ο πρόεδρος Trump θα ανακοινώσει την Τρίτη πως θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές. Και θα είναι μια πολύ επαγγελματική, πολύ προσεγμένη ανακοίνωση", δήλωσε ο σύμβουλός του, Jason Miller, στο "War Room", το podcast του Steve Bannon , στενού φίλου του D. Trump.
Σύμφωνα με τον Jason Miller, ο 76χρονος Ρεπουμπλικάνος θεωρεί ότι "δεν τίθεται καν" ζήτημα για το αν θα είναι υποψήφιος.
Σημειώνεται ότι θα είναι η τρίτη υποψηφιότητα του D. Trump για τον Λευκό Οίκο, αν και παρόλου που η επιρροή του στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα παραμένει αδιαμφισβήτητη, εμφανίστηκε αποδυναμωμένος στις ενδιάμεσες εκλογές, αφού απογοήτευσαν αρκετοί από τους εκλεκτούς του.

Πάντως, ο  κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis επανεξελέγη θριαμβευτικά και η νίκη του εδραίωσε τη θέση του ως πιθανού αντιπάλου του Trump στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές του 2024.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης