Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tass: Δεν υπάρχουν σχέδια για εκκένωση αμάχων στη Zaporizhzhia

Tass: Δεν υπάρχουν σχέδια για εκκένωση αμάχων στη  Zaporizhzhia
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν σχέδια για εκκένωση ανθρώπων από την περιοχή Zaporizhzhia στην Κριμαία ή άλλες ρωσικές περιοχές

Οι αρχές στην περιφέρεια Zaporizhzhia δεν εξετάζουν την επιλογή εκκένωσης αμάχων, δήλωσε ο αναπληρωτής περιφερειακός κυβερνήτης Yevgeny Balitsky.
«Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο εκκένωσης. Εάν υπάρξουν επιθέσεις κατά μήκος της πρώτης γραμμής που αποτελούν αυξημένη απειλή για τον λαό, τότε μπορούν να ληφθούν τέτοια μέτρα.
Ωστόσο, μόνο εντός της περιοχής
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν σχέδια για εκκένωση ανθρώπων από την περιοχή Zaporizhzhia στην Κριμαία ή άλλες ρωσικές περιοχές», σημείωσε.
Ο αναπληρωτής κυβερνήτης της Περιφέρειας Vladimir Saldo ανακοίνωσε στις 18 Οκτωβρίου ότι οι άμαχοι θα μετεγκατασταθούν από τη δυτική όχθη του ποταμού Δνείπερου στην ανατολική όχθη λόγω του κινδύνου πλημμύρας που θα μπορούσε να συμβεί εάν οι ουκρανικές δυνάμεις χτυπήσουν τον υδροηλεκτρικό σταθμό Kakhovka,  όπως αναφέρει το Tass.
Ο αξιωματούχος ανέφερε στις 31 Οκτωβρίου ότι οι άνθρωποι στην ανατολική όχθη που ζουν σε απόσταση 15 χιλιομέτρων από τον Δνείπερο θα εκκενωθούν επίσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης