Τελευταία Νέα
Διεθνή

Antonov (Ρωσία): Δεν θα επιτρέψουμε απειλές στα σύνορα μας – Θέλουν να μας μετατρέψουν σε τριτοκοσμικό κράτος

Antonov (Ρωσία): Δεν θα επιτρέψουμε απειλές στα σύνορα μας – Θέλουν να μας μετατρέψουν σε τριτοκοσμικό κράτος
Πολλοί μισθοφόροι και εγκληματίες κάθε είδους πολεμούν στην Ουκρανία είπε ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως η Ρωσία δεν θα επιτρέψει ποτέ ξανά να εμφανιστούν απειλές κατά μήκος των συνόρων της διατύπωσε ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ, Anatoly Antonov, ο οποίος υποστήριξε πως ένας μεγάλος αριθμός ξένων μισθοφόρων πολεμά στην Ουκρανία.
«Η Ρωσία δεν θα αποδεχθεί ποτέ μια κατάσταση όπου νέες απειλές εμφανίζονται κατά μήκος των συνόρων της και απειλούν την ασφάλεια της.
Αυτό που θέλουμε είναι να ζήσουμε ειρηνικά, να αναπτύξουμε την οικονομία και το πολιτικό μας σύστημα.
Η Ρωσία δεν θέλει να επιβάλλει σε κανέναν τις αξίες της και θα ήθελε αυτό να συμβαίνει παντού.
Έχουμε μια μοναδική κουλτούρα, ιστορία και ήθη και έθιμα.
Έχουμε ένα μεγάλο αριθμό εθνοτήτων, ταλαντούχων ανθρώπων. Όλοι αυτοί είναι ο πλούτος μας.
Και είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε για αυτούς» αναφέρει σε συνέντευξη του στη ρωσική εφημερίδα Izvestia ο Antonov.
Όπως λέει, η ρωσική πλευρά προσπάθησε να επισημάνει στην παγκόσμια κοινότητα ότι τα προβλήματα δεν σχετίζονται τόσο με την Ουκρανία όσο με την παγκόσμια τάξη που επιβλήθηκε στη Ρωσία μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.

Δεν θα επιτρέψουμε στο κακό να θριαμβεύσει

«Δεν θα επιτρέψουμε στο κακό να θριαμβεύσει επί του καλού.
Οι απλοί Αμερικανοί, όπως και οι Ρώσοι, σκέφτονται την ευημερία τους, την ειρηνική ζωή τους, τις οικογένειές τους. Κανείς τους δεν θέλει πόλεμο.
Οι Αμερικανοί ανησυχούν περισσότερο για την τιμή του ψωμιού, του φυσικού αερίου.
Οι περισσότεροι από αυτούς δεν καταλαβαίνουν γιατί δαπανώνται τεράστια κεφάλαια όχι στο εσωτερικό της χώρας, όχι για το καλό των απλών πολιτών, αλλά για τη μακρινή Ουκρανία» υποστήριξε ο Antonov.

Πολεμούν πολλοί μισθοφόροι

Σύμφωνα με τον Antonov, στην Ουκρανία πολεμούν πολλοί ξένοι μισθοφόροι και εγκληματίες κάθε είδους που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την τρέχουσα κατάσταση για να «κυνηγήσουν» τις ζωές των Ρώσων.
«Δεν είναι τυχαίο - και κανείς στη Δύση δεν το κρύβει αυτό – ότι ένας μεγάλος αριθμός μισθοφόρων και εγκληματιών κάθε είδους έχει συγκεντρωθεί στην Ουκρανία.
Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιούν την τρέχουσα κατάσταση ως ένα είδος σαφάρι, κυνηγώντας τις ζωές των Ρώσων» υπογράμμισε ο Antonov, τονίζοντας ότι η Δύση χρησιμοποιεί την Ουκρανία ως εργαλείο για τη μάχη κατά της Ρωσίας.
«Προφανώς, υπάρχει η επιθυμία να μας μετατρέψουν σε ένα τριτοκοσμικό κράτος ή ακόμα χειρότερα να μας διαλύσουν σε μια σειρά από κατακερματισμένα πριγκιπάτα» υποστήριξε ο Antonov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης