Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οργή Trump για την αποτυχία των «εκλεκτών» του στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ

Οργή Trump για την αποτυχία των «εκλεκτών» του στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ
«Ήταν όλοι τους κακοί υποψήφιοι», ανέφερε σύμβουλος του Trump στο CNN
Σχετικά Άρθρα

Εξοργισμένος είναι ο πρώην πρόεδρος Donald Trump και «φωνάζει σε όλους» μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ, όπως δήλωσε στο CNN σύμβουλος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ. 
«Οι υποψήφιοι έχουν σημασία», δήλωσε ο σύμβουλος του Trump.
«Ήταν όλοι τους κακοί υποψήφιοι», συνέχισε ο σύμβουλος, ασκώντας κριτική σε πολλούς από τους υποψηφίους σε βασικές πολιτείες, τους οποίους επέλεξε ο ίδιος ο Trump.
Ο σύμβουλος του πρώην προέδρου δήλωσε ότι είναι απίθανο ο Trump να καθυστερήσει την αναμενόμενη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για το χρίσμα,  στις 15 Νοεμβρίου, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν ταπεινωτικό.

Απογοήτευσαν οι «εκλεκτοί» του Trump

Η εκλογική αναμέτρηση στην Πενσυλβάνια αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα: Ο επιλεγμένες από τον Trump υποψήφιος, Dr. Mehmet Oz, έχασε από τον Δημοκρατικό, John Fetterman. Το αποτέλεσμα στοίχισε στο κόμμα των Ρεπουμπλικανών μία έδρα στη Γερουσία.
Στο Μίσιγκαν, ο υποστηριζόμενος από τον Trump Ρεπουμπλικανός, Tudor Dixon, έχασε στην κούρσα για τη θέση του κυβερνήτη.
Στην Αριζόνα, η Kari Lake, πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων που έγινε υποψήφια κυβερνήτης και είναι μία από τις πιο προβεβλημένες προστατευόμενες του Trump, έμεινε πίσω από τη Δημοκρατική κυβερνήτη Katie Hobbs νωρίς το πρωί της Τετάρτης σε μια κούρσα που το NBC έκρινε ότι είναι πολύ νωρίς για να οριστικοποιηθεί.
Ο Blake Masters, ο υποψήφιος για τη Γερουσία που υποστήριξε ο Trump, ο οποίος αναμετράται με τον Δημοκρατικό γερουσιαστή της Αριζόνα Mark Kelly, υστερούσε επίσης.

www.bankingnrews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης