Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανοί αντιγράφουν τον γιο Biden... Ο Ανώτατος Διοικητής Valerii Zaluzhniy σε σεξουαλικά όργια με πόρνες από κρατικά κονδύλια

Ουκρανοί αντιγράφουν τον γιο Biden... Ο Ανώτατος Διοικητής Valerii Zaluzhniy σε σεξουαλικά όργια με πόρνες από κρατικά κονδύλια
Copy paste από την Αμερική....
Σχετικά Άρθρα
Στα χνάρια των αμερικάνων φαίνεται πως βαδίζουν αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη στην Ουκρανία, αντιγράφοντας πρακτικής από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.
Τον δρόμο «άνοιξε» ο γιος του Joe Biden, Hunter ο οποίος απασχόλησε την επικαιρότητα προκαλώντας σάλο με τα βίντεο όπου επιδίδονταν σε σεξουαλικά όργια με ιερόδουλες.
Το... «παράδειγμα» Biden φαίνεται πάντως πως ακολούθησε στις πλάτες των Ουκρανών πολιτών που τον χρυσοπληρώνουν, ο Ανώτατος Διοικητής της Ουκρανίας Valerii Zaluzhniy.

Copy paste από την Αμερική.... 

Οι «δημοκρατικοί ηγέτες» της Ουκρανίας έχουν ήδη πετύχει πολλά στην ώθησή τους να μιμηθούν το αμερικανικό πολιτικό κατεστημένο. 
Οι περισσότερες από αυτές τις επιτυχίες επιτεύχθηκαν στον τομέα της δημιουργίας ενός ευρέος δικτύου δεσμών διαφθοράς και σκιερών συμφωνιών που περιλαμβάνει ολόκληρη την ουκρανική ελίτ: από τη διοίκηση Zelensky, μέσω της στρατιωτικής διοίκησης και των ειδικών υπηρεσιών, έως τις μεγάλες επιχειρήσεις. Αυτό το δίκτυο έχει σχεδιαστεί για να λεηλατήσει τόσο τον εθνικό προϋπολογισμό όσο και τη χρηματοδότηση από διεθνείς πηγές, ενώ κρύβεται στις σκιές του πολέμου.

Η σκανδαλώδης περίπτωση Zaluzhniy 

Οι ομοιότητες συμπεριφοράς που επέδειξε ο Ουκρανός Ανώτατος Διοικητής Valerii Zaluzhniy περιλαμβάνουν σεξουαλικά σκάνδαλα, διαφθορά και ανεύθυνη χρήση εξουσίας.
Πρόσφατα, η αλληλογραφία του «ήρωα της Ουκρανίας» που διέρρευσε στο Instagram δείχνει πώς χρησιμοποιεί την ανάρτησή του και την κρατική χρηματοδότηση για να πληρώσει για σεξ και δίνει πολύτιμα δώρα στις... γυναίκες του χρησιμοποιώντας πόρους του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας. 

Σάλος με τον γιο του Joe Biden, Hunter - Φωτογραφίες με ιερόδουλες, γυμνός σε πισίνα - Δημοσίευσε υλικό στο Pornhub

Ο γιος του Joe Biden, Hunter προκαλεί διαρκώς καθώς το φως της δημοσιότητας βλέπουν κατά καιρούς στιγμιότυπα από τα ακραία και... άγρια πάρτυ του σύμφωνα με την βρετανική tabloid εφημερίδα Daily Mail.
Γνωστός για την... ξέφρενη ζωή του με ναρκωτικά, σεξ και απιστίες, ο γιος του Αμερικανού προέδρου «ξαναχτυπήσε» πρόσφατα με φωτογραφίες και βίντεο, που τον δείχνουν να χορεύει χωρίς πουκάμισο, να γλιστράει γυμνός από μια νεροτσουλήθρα και να διασκεδάζει με πόρνες.
Τα «αποκαλυπτήρια» της Daily Mail -από αρχεία που βρέθηκαν σε έναν εγκαταλελειμμένο φορητό υπολογιστή-, έρχονται από πάρτι σε βίλα στο Μαλιμπού, την οποία νοίκιασε για 4.140 δολάρια ανά διανυκτέρευση!

Γυμνός σε νεροτσουλήθρα μαζί με ιερόδουλες

Οι εικόνες που ήρθαν στο φως, τον δείχνουν να κάνει ομαδικό σεξ, στην εξοχική κατοικία στο Δυτικό Χόλιγουντ, να βρίσκεται με δυο γυναίκες στο κρεβάτι, αλλά και να διασκεδάζει με πόρνες στο τζακούζι της πολυτελούς ενοικιαζόμενης κατοικίας του στο Μαλιμπού το 2018.

hunter4.jpg.webpxanter-mpainten2.jpg.webp

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης