Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έλεγχο 2 εβδομάδων πριν την άδεια οπλοκατοχής σε ενήλικες έως 20 ετών θα κάνει το FBI

Έλεγχο 2 εβδομάδων πριν την άδεια οπλοκατοχής σε ενήλικες έως 20 ετών θα κάνει το FBI
Αυτή η καθυστέρηση υποτίθεται ότι επιτρέπει στο FBI να επικοινωνήσει με τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου και να ελέγξει με τις κρατικές βάσεις δεδομένων
Το FBI, μέσω του Εθνικού Συστήματος Άμεσου Ελέγχου Ποινικού Ιστορικού (NICS), ανακοίνωσε ότι η υποχρεωτική περίοδος αναμονής για τους ενήλικες 18-20 ετών, όπως θεσπίστηκε από τον έλεγχο της οπλοκατοχής, γνωστό ως Cornyn-Murphy ή Δικομματική Πράξη για την Ασφάλεια των Κοινοτήτων, θα τεθεί σε ισχύ στις 14 Νοεμβρίου 2022.
Οι ιδιοκτήτες όπλων της Αμερικής αναφέρθηκαν στο θέμα αυτό τον Οκτώβριο του 2022, όταν το FBI ξεκίνησε τους ενισχυμένους ελέγχους ιστορικού για τους 18-20χρονους στην πολιτεία του Μέιν.
Όσοι είναι κάτω των 21 ετών θα λάβουν μια αρχική καθυστέρηση που μπορεί να διαρκέσει περίπου δύο εβδομάδες.
Αυτή η καθυστέρηση υποτίθεται ότι επιτρέπει στο FBI να επικοινωνήσει με τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου και να ελέγξει με τις κρατικές βάσεις δεδομένων για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα του συστήματος ελέγχου ιστορικού.
Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας τρόπος για να γίνει πιο δύσκολο για τους νέους ενήλικες να κατέχουν πυροβόλα όπλα.
Πρόκειται για μια υποχρεωτική περίοδο αναμονής που οι πολέμιοι της οπλοκατοχής έχουν πλέον προσθέσει σε ένα σύστημα ελέγχου ιστορικού που είναι κατεστραμμένο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης