Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ανοικτό κάλεσμα από Elon Musk: Ψηφίστε τους Ρεπουμπλικανούς στις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ (8/11)

Ανοικτό κάλεσμα από Elon Musk: Ψηφίστε τους Ρεπουμπλικανούς στις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ (8/11)
Η νέα αυτή παρέμβαση του Elon Msuk έρχεται καθώς ο μεγιστάνας της Tesla βρίσκεται εν μέσω επικρίσεων για τη στάση του όσον αφορά στην επαλήθευση των στοιχείων των χρηστών της πλατφόρμας
Σχετικά Άρθρα

Ανοιχτά κάλεσε τους ακολούθους του ο δισεκατομυριούχος Elon Musk να ψηφίσουν τους Ρεπουμπλικανούς στις ενδιάμεσες εκλογές (8/11), εκμεταλλευόμενος τη μεγάλη του επιρροή στην πλατφόρμα του Twitter.
Σε ανάρτησή του, ο Musk έγραψε:
«Προς ανεξάρτητους ψηφοφόρους:
Η κοινή εξουσία περιορίζει τις χειρότερες υπερβολές και των δύο κομμάτων, επομένως προτείνω να ψηφίσετε για ένα Ρεπουμπλικανικό Κογκρέσο, δεδομένου ότι η Προεδρία είναι Δημοκρατική.
Οι σκληροπυρηνικοί Δημοκρατικοί ή Ρεπουμπλικανοί δεν ψηφίζουν ποτέ την άλλη πλευρά, επομένως οι ανεξάρτητοι ψηφοφόροι είναι αυτοί που στην πραγματικότητα αποφασίζουν ποιος είναι επικεφαλής!».
Έπειτα από την εξαγορά του Twitter από τον Musk, διάφορες οργανώσεις επέκριναν τη στάση του όσον αφορά στον έλεγχο του περιεχομένου, η οποία αναμένουν να αυξήσει τον όγκο της παραπληροφόρησης και της ρητορικής μίσους στην πλατφόρμα.
Η νέα αυτή παρέμβαση του Elon Msuk έρχεται καθώς ο μεγιστάνας της Tesla βρίσκεται εν μέσω επικρίσεων για τη στάση του όσον αφορά στην επαλήθευση των στοιχείων των χρηστών της πλατφόρμας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης