Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κατασκοπευτικά λογισμικά: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου της ΕΕ (8/11) σχετικά με το προσχέδιο της έκθεσης για το Pegasus

tags :
Κατασκοπευτικά λογισμικά: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου της ΕΕ (8/11) σχετικά με το προσχέδιο της έκθεσης για το Pegasus
Η PEGA θα διοργανώσει συζήτηση σχετικά με το σχέδιο έκθεσης στο προσεχές μέλλον, όπου ευρωβουλευτές από όλες τις πολιτικές ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους

Η Sophie In ‘t Veld, εισηγήτρια της εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση της χρήσης του Pegasus και αντίστοιχου κατασκοπευτικού λογισμικού, θα παρουσιάσει το σχέδιο έκθεσής της. την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, στις 12:00 (ώρα Ελλάδας) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.
Η εισηγήτρια Sophie In ‘t Veld (Renew, Ολλανδία) της εξεταστικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (PEGA) θα παρουσιάσει τα κύρια σημεία του σχεδίου έκθεσης που θα υποβάλει, όπου συνοψίζονται βασικά πορίσματα και διατυπώνονται συστάσεις για το μέλλον.
Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά και θα είναι διαθέσιμη σε μαγνητοσκόπηση.
Οι δημοσιογράφοι μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις από την αίθουσα (σημ.: για την είσοδο απαιτείται σχετική διαπίστευση) ή εξ αποστάσεως μέσω Interactio.

Επόμενα βήματα

Η PEGA θα διοργανώσει συζήτηση σχετικά με το σχέδιο έκθεσης στο προσεχές μέλλον, όπου ευρωβουλευτές από όλες τις πολιτικές ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους. Στη συνέχεια, τα μέλη της επιτροπής θα υποβάλουν τροπολογίες, ώστε η επιτροπή να μπορέσει να ψηφίσει επί των τελικών πορισμάτων της μέχρι το Μάρτιο του 2023.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης