Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έγγραφο - Ντοκουμέντο: Η θνησιγένεια στα νεογνά «εκτοξεύθηκε» στην εποχή του εμβολιασμού για τον COVID - Επηρέασε το 67% των εγκύων

Έγγραφο - Ντοκουμέντο: Η θνησιγένεια στα νεογνά «εκτοξεύθηκε» στην εποχή του εμβολιασμού για τον COVID - Επηρέασε το 67% των εγκύων
Τα περιεχόμενα του email που διέρρευσαν συνάδουν με τα ευρήματα περισσότερων από 1.300 επιστημονικών εργασιών που έχουν δημοσιευτεί τους τελευταίους 15 μήνες
Σχετικά Άρθρα

Ένας υπάλληλος σε νοσοκομείο στο Φρέσνο της Καλιφόρνια διέρρευσε ένα σοκαριστικό email στα μέσα ενημέρωσης που «δείχνει» ότι τα ποσοστά θνησιγένειας αυξάνονται από τότε που εισήχθησαν τα «εμβόλια» του κορωνοϊού (Covid-19).
Τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, υπήρξαν 22 θνησιγένειες στην εγκατάσταση, αποκάλυψε το email.
Και η τάση αναμένεται να συνεχιστεί, συνέχισε.
Μέχρι στιγμής τον Σεπτέμβριο, υπήρξαν επτά θνησιγένειες, αν και κατά τη στιγμή της αναφοράς είχαν περάσει μόνο οκτώ ημέρες μέσα στον μήνα. Πριν από την Operation Warp Speed, ο μέσος αριθμός θνησιγενών τοκετών ανά μήνα στο εν λόγω νοσοκομείο ήταν μικρότερος από έναν. Μόνο περίπου δύο θάνατοι κάθε τρεις μήνες αναφέρθηκαν στο εν λόγω νοσοκομείο πριν από την κυκλοφορία των εμβολίων.
Οι Epoch Times, οι οποίοι ήταν μεταξύ των πρώτων που έλαβαν το εν λόγω email, επικοινώνησαν με την επικεφαλής νοσοκόμα που έστειλε το email για διευκρίνιση. Καμία απάντηση δεν ελήφθη προσώρας.

Έως και 28 στις 29 εγκύους που «εμβολιάζονται» χάνουν τα μωρά τους

Σύμφωνα με τον Δρ Τζέιμς Θορπ, έναν γιατρό από τη Φλόριντα που ειδικεύεται στην ιατρική για τη μητέρα και το έμβρυο, τα περιεχόμενα του email που διέρρευσαν συνάδουν με τα ευρήματα περισσότερων από 1.300 επιστημονικών εργασιών που έχουν δημοσιευτεί τους τελευταίους 15 μήνες.
Οι σοβαρές επιπλοκές και ο θάνατος είναι και τα δύο κοινά αποτελέσματα μετά την χορήγηση του εμβολίου.
Ωστόσο, μόνο ένα κλάσμα αυτών των περιπτώσεων εμφανίζεται στο κυβερνητικό σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου (VAERS).
«Η δόση σχεδιάστηκε για να περάσει στην ωοθήκη, αυτή η βολή σχεδιάστηκε για να περάσει στο φράγμα του εγκεφάλου και γενικά για να πηγαίνει παντού», αποκάλυψε ο Δρ Κρις Άλαν Σούμακερ σε μια ομιλία στο Κοινοβούλιο Hill στην Οτάβα του Καναδά.
«Και γι' αυτό οι άνθρωποι πεθαίνουν σε τόσο περίεργες συνθήκες, ανεξήγητες συνθήκες, και οι αριθμοί είναι φρικιαστικοί. Το 67% των γυναικών που κάνουν το εμβόλιο ενώ είναι έγκυες έχασαν το μωρό τους ».
Αποδεικνύεται ότι η εσωτερική τεκμηρίωση της Pfizer δείχνει ότι ο αριθμός είναι ακόμη υψηλότερος, με 28 στις 29 έγκυες γυναίκες να χάνουν τα μωρά τους μετά τον εμβολιασμό.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Δρ. Sucharit Bhakdi έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει τις έγκυες γυναίκες να μην λαμβάνουν το εμβόλιο. Καθώς οι πιθανότητες θνησιγένειας είναι εξαιρετικά υψηλές.
«Το ένθετο της συσκευασίας εμβολίου της Biotech λέει ακόμη ότι οι έγκυες γυναίκες δεν επιτρέπεται να εμβολιαστούν επειδή δεν μπορεί να αποκλειστεί η παρενέργεια από το εμβόλιο», λέει ο Bhakdi.
«Και αν μια νεαρή γυναίκα αποφασίσει να εμβολιαστεί, θα πρέπει να αποφύγει να μείνει έγκυος για δύο μήνες».
Παρά τις προειδοποιήσεις, πολλές έγκυες γυναίκες έχουν προχωρήσει και έλαβαν το εμβόλιο ούτως ή άλλως, με αποτέλεσμα πολλές επιπλέον θνησιγένειες.
«Ήξεραν και δεν έκαναν τίποτα για αυτό», έγραψε ένας σχολιαστής. «Ήξεραν ότι το εμβόλιο δεν σταμάτησε τη μετάδοση και είπαν ψέματα. Ο Biden είπε ψέματα και εκατομμύρια πέθαναν ή θα πεθάνουν».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης