Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rogov (Ρωσία): Οι Ουκρανοί προσπαθούν να κόψουν την επικοινωνία μεταξύ Kherson – Κριμαίας

Rogov (Ρωσία): Οι Ουκρανοί προσπαθούν να κόψουν την επικοινωνία μεταξύ Kherson – Κριμαίας
Θέλουν να αποκόψουν τον χερσαίο διάδρομο στην Κριμαία υποστήριξε ο Ρώσος αξιωματούχος
Σχετικά Άρθρα

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις προσπαθούν να κόψουν την επικοινωνία μεταξύ της επαρχίας της Kherson και της Κριμαίας είπε ο Vladimir Rogov, επικεφαλής του κινήματος «Μαζί για τη Ρωσία».
«Προσπαθούν να κόψουν τις γραμμές ανεφοδιασμού των δυνάμεων μας που βρίσκονται στην Kherson.
Προσπαθούν επίσης να κόψουν τον χερσαίο διάδρομο προς την Κριμαία» ανέφερε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Komsomolskaya Pravda ο Rogov απαντώντας σε ερωτήσεις για τις κινήσεις του ουκρανικού στρατού στις επαρχίες της Kherson και της Zaporizhia.
Σύμφωνα με τον Rogov, η σημασία του χερσαίου διαδρόμου προς την Κριμαία έχει αυξηθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα, καθώς η γέφυρα της Κριμαίας είναι υπό κατασκευή και ενώ τα περισσότερα αγαθά μεταφέρονται στην Κριμαία μέσω της επαρχία της Zaporizhia.

Κρατάει η άμυνα

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής επικεφαλής της Kherson, Kirill Stremousov υπογράμμισε πως χθες Κυριακή 6/11 ο στρατός της Ουκρανίας έχει συγκεντρώσει ένα μεγάλο αριθμό αρμάτων μάχης και άλλων τεθωρακισμένων οχημάτων κατά μήκος της συνοριακής γραμμής, υποστηρίζοντας πάντως πως οι ρωσικές δυνάμεις «κρατούν» παρά τις προσπάθειες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων να διασπάσουν την άμυνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης