Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έτσι θα μοιάζει ο άνθρωπος σε 1.000 χρόνια - Πως η εξάρτηση από την τεχνολογία θα δημιουργήσει τους σύγχρονους Κουασιμόδο

Έτσι θα μοιάζει ο άνθρωπος σε 1.000 χρόνια - Πως η εξάρτηση από την τεχνολογία θα δημιουργήσει τους σύγχρονους Κουασιμόδο
Η εικόνα που δίνουν οι επιστήμονες είναι αποκρουστική... καθώς ο άνθρωπος σε χίλια χρόνια περίπου από τώρα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι καμπούρης, με χοντρό λαιμό και με δύο σετ βλέφαρα, μεταξύ άλλων

Η εξάρτηση μας από την τεχνολογία προβληματίζει ιδιαίτερα τους επιστήμονες... οι οποίοι δημιουργούν διάφορα σενάρια για τους επόμενους αιώνες και πως θα μοιάζει ο άνθρωπος.
Η εικόνα που δίνουν οι επιστήμονες είναι αποκρουστική... καθώς ο άνθρωπος σε χίλια χρόνια περίπου από τώρα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι καμπούρης, με χοντρό λαιμό και με δύο σετ βλέφαρα, μεταξύ άλλων.
Οι ερευνητές δημιούργησαν ένα μοντέλο με την ονομασία «Mindy», το οποίο, όπως λένε, μας δίνει μια γεύση του πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν οι άνθρωποι το 3000 μ.Χ ως αποτέλεσμα της εξάρτησής μας από την τεχνολογία.
Η Mindy δημιουργήθηκε από την Toll Free Forwarding ως ένας τρόπος οπτικοποίησης του τρόπου με τον οποίο η τεχνολογία επηρεάζει το ανθρώπινο σώμα, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Τα smarthpones και τα τάμπλετ θα μας αλλάξουν

«Προμηθευτήκαμε επιστημονικές έρευνες και γνώμες εμπειρογνωμόνων για το θέμα, προτού συνεργαστούμε με έναν σχεδιαστή 3D για να δημιουργήσουμε έναν μελλοντικό άνθρωπο του οποίου το σώμα έχει αλλάξει σωματικά λόγω της συνεχούς χρήσης smartphones, φορητών υπολογιστών και άλλων τεχνολογιών», εξήγησε.
Τα χρόνια που κοιτάμε τα smartphones μας προς τα κάτω ή τις οθόνες των υπολογιστών μας προς τα πάνω θα έχουν ως αποτέλεσμα την καμπουριασμένη στάση του σώματος, σύμφωνα με το μοντέλο.
Εν τω μεταξύ, τα χέρια μας θα έχουν διαμορφωθεί μόνιμα σε σχήμα που ο αντίχειρας θα κλείνει μέσα στην παλάμη, κατά τον τρόπο που πληκτρολογούμε στα κινητά μας τηλέφωνα.

mindy.jpg_1.webpmindy.jpg_2.webpmindy-1.jpg.webp

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης