Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Κίνα θα συνεχίσει να τηρεί την πολιτική της «μηδενικής ανοχής» για τον COVID-19

Η Κίνα θα συνεχίσει να τηρεί την πολιτική της «μηδενικής ανοχής» για τον COVID-19
Ο επικεφαλής της επιτροπής τόνισε ότι τα νέα κρούσματα κορωνοϊού πρέπει να τεθούν υπό έλεγχο το συντομότερο δυνατό και με ελάχιστες ζημιές.
Η προσέγγιση «μηδενικής ανοχής» της Κίνας στον κορονοϊό παραμένει η κύρια στρατηγική για την καταπολέμηση του COVID-19.
Αυτό ανακοινώθηκε από την Εθνική Επιτροπή Υγείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας με φόντο δημοσιεύματα σε διάφορα μέσα ενημέρωσης που έδιναν ελπίδες για μια άμβλυνση μιας τέτοιας πολιτικής.
Ο επικεφαλής της Κομισιόν Μα Σιαοουέι δήλωσε ότι οι αρχές θα πρέπει να τηρούν μια πολιτική «μηδενικής ανοχής» για τον έλεγχο της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η επιτροπή.
«Πρέπει να συνεχίσουμε αποφασιστικά να επιδιώκουμε μια κοινή προσέγγιση για την πρόληψη εισαγόμενων κρουσμάτων και την αύξηση των λοιμώξεων στη χώρα», είπε.
Επιπλέον, ο επικεφαλής της επιτροπής τόνισε ότι τα νέα κρούσματα κορωνοϊού πρέπει να τεθούν υπό έλεγχο το συντομότερο δυνατό και με ελάχιστες ζημιές.
Νωρίτερα, διαδόθηκε στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η Κίνα διερευνά τη δυνατότητα σταδιακής κατάργησης της πολιτικής Covid Zero, η οποία οδήγησε στην ανάπτυξη των κινεζικών χρηματιστηρίων.
Την Πέμπτη 3/11, ο κινεζικός δείκτης Shanghai Composite έχασε 0,2% ως αποτέλεσμα των συναλλαγών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης