Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αρχίζει τις απολύσεις και η Morgan Stanley - Στην Κίνα...

Αρχίζει τις απολύσεις και η Morgan Stanley - Στην Κίνα...
Η Morgan Stanley απασχολεί 81.567 υπαλλήλους παγκοσμίως
Η μεγάλη τράπεζα της Wall Street, η Morgan Stanley, αναμένεται να ξεκινήσει νέο γύρο απολύσεων σε παγκόσμιο επίπεδο τις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, καθώς το επενδυτικό της τμήμα δέχεται πλήγμα λόγω του αυξανόμενου πληθωρισμού και της οικονομικής ύφεσης.
Στην Ασία και τον Ειρηνικό, η τράπεζα έχει καταρτίσει έναν κατάλογο με τα μέλη του προσωπικού που θεωρούνται απολυμένα, τα οποία θα προέρχονται κυρίως από ομάδες που επικεντρώνονται σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με την Κίνα, ανέφεραν οι πηγές του Reuters.
Ορισμένες από τις περικοπές θα προέλθουν από τις ομάδες κεφαλαιαγορών στο Χονγκ Κονγκ και την ηπειρωτική Κίνα, ενώ οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους αναμένεται να προέρχονται από άλλες ομάδες που εστιάζουν στις επιχειρήσεις στην Κίνα, τόσο στην ξηρά όσο και στην υπεράκτια αγορά.
Πάντως, όπως φαίνεται η τράπεζα δεν έχει λάβει ακόμη αποφάσεις σχετικά με το μέγεθος ή το χρονοδιάγραμμα των απολύσεων, ενώ οι απολύσεις δεν είναι επικείμενες.
Οι όποιες περικοπές θα αντιπροσωπεύουν ένα χαμηλό μονοψήφιο ποσοστό του προσωπικού σε παγκόσμιο επίπεδο, ανέφεραν πηγές του Reuters.
Η Morgan Stanley απασχολεί 81.567 υπαλλήλους παγκοσμίως, σύμφωνα με τα στοιχεία στο τέλος του τρίτου τριμήνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης