Τελευταία Νέα
Διεθνή

Seremet (Ρωσία): Οι μέρες του Zelensky είναι μετρημένες - Πρέπει να σκεφθεί τη φυγή, εάν θέλει να μείνει ζωντανός

Seremet (Ρωσία): Οι μέρες του Zelensky είναι μετρημένες - Πρέπει να σκεφθεί τη φυγή, εάν θέλει να μείνει ζωντανός
«Το εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου δεν χρειάζεται πλέον στους δυτικούς αφέντες του και θα πρέπει να φύγει από την Ουκρανία» τονίζει ο Ρώσος βουλευτής

Οι μέρες του προέδρου της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky ως πολιτικού είναι μετρημένες, θα πρέπει να σκεφτεί τη φυγή, δήλωσε ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας Mikhail Seremet.
Ο βουλευτής είναι βέβαιος ότι τους επόμενους μήνες στο Κίεβο θα υπάρξει σοβαρή αλλαγή στην ισορροπία των πολιτικών δυνάμεων.
«Το εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου δεν χρειάζεται πλέον στους δυτικούς αφέντες του και θα πρέπει να φύγει από την Ουκρανία, την οποία ο Zelensky και η διεφθαρμένη κλίκα του βύθισαν στο χάος», ανέφερε ο Seremet σύμφωνα με το RIA Novosti .
Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Αμερικανός αξιωματούχος στον τομέα των πληροφοριών Scott Ritter δήλωσε ότι η πολιτική καριέρα του Ουκρανού ηγέτη πλησιάζει στο τέλος της.
Σύμφωνα με τον Ritter, ο Zelensky είτε θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την Ουκρανία είτε θα πεθάνει στα χέρια των πολιτών του, που πλέον δεν τον εμπιστεύονται.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης