Τελευταία Νέα
Διεθνή

Peskov (Ρωσία): Ο Putin δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος το 2024

Peskov (Ρωσία): Ο Putin δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος το 2024
Δεν χρειάζεται άλλο προεδρικό διάταγμα για την ολοκλήρωση της επιστράτευσης είπε ο Peskov
Σχετικά Άρθρα
Ο πρόεδρος Vladimir Putin δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα είναι και πάλι υποψήφιος για την προεδρία της Ρωσίας στις εκλογές του 2024 υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov.
Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ερωτηθείς για το εάν ο πρόεδρος Putin έχει λάβει τις αποφάσεις του για το τι θα πράξει το 2024, ο Peskov απάντησε αρνητικά.
Στις δηλώσεις του ο Peskov υποστήριξε πως δεν υπάρχει κανένας νομικός λόγος να εκδοθεί νέο προεδρικό διάταγμα που θα αναφέρεται στην ολοκλήρωση της μερικής επιστράτευσης των Ρώσων ενώ σχετικά με τη συμφωνία για τα σιτηρά, είχε αναφέρει – και πριν βγει η σχετική ανακοίνωση από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας για την επανέναρξη της – ότι οι διεθνείς επαφές συνεχίζονται και ότι (μέχρι εκείνη τη στιγμή) η Ρωσία έχει αναστείλει τη συμμετοχή της.
Όπως είχε υποστηρίξει ο Peskov, το ξεμπλοκάρισμα των εξαγωγών των ρωσικών λιπασμάτων και η διασφάλιση της ασφάλειας της κυκλοφορίας στη Μαύρη Θάλασσα ήταν οι βασικές προϋποθέσεις για να επιστρέψει η Ρωσία στη συμφωνία.
Όροι που όπως ανακοίνωσε και το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, τελικά εκπληρώθηκαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης