Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Διέγραφη ο πρώην υπουργός Υγείας Hanckock από τυος Συντηρητικούς επειδή θα συμμετάσχει σε ριάλιτι στη ζούγκλα!

Βρετανία: Διέγραφη ο πρώην υπουργός Υγείας Hanckock από τυος Συντηρητικούς επειδή θα συμμετάσχει σε ριάλιτι στη ζούγκλα!
Ο Matt Hancock, διεγράφη διότι αν και βουλευτής, αποφάσισε να ταξιδέψει στην Αυστραλία για να συμμετάσχει στο ριάλιτι κατά τη διάρκεια των εργασιών του Κοινοβουλίου
Σχετικά Άρθρα
Tο κυβερνών Συντηρητικό Κόμμα της Βρετανίας ανέστειλε την κομματική ιδιότητα του Matt Hancock, πρώην υπουργού Υγείας που ηγήθηκε της διαχείρισης της πανδημίας της Covid-19 στη Βρετανία, αφού δήλωσε συμμετοχή για το τηλεοπτικό ριάλιτι σόου «I'm a Celebrity Get Me Out of Here» που γυρίζεται στη ζούγκλα.
O Matt Hancock, που παραιτήθηκε από την κυβέρνηση αφού φωτογραφήθηκε να φιλά συνάδελφό του παραβιάζοντας τους κανόνες του lockdown, έρχεται να προστεθεί στα ονόματα του τραγουδιστή της ποπ Boy Georges, του πρώην παίκτη του ράγκμπι Mike Tindal και του ποδοσφαιριστή Jil Scott που αναμένεται να συμμετάσχουν στο ριάλιτι.
Στο σόου αυτό διάφορες διασημότητες βρίσκονται αντιμέτωπες με προκλήσεις, όπως το να φάνε έντομα ή να κλείνονται στον ίδιο χώρο με φίδια, πριν το τηλεοπτικό κοινό αποφασίσει με την ψήφο του ποιος αποχωρεί.
Το Συντηρητικό Κόμμα ανακοίνωσε ότι ανεστάλη η κομματική του ιδιότητα αφού έγινε γνωστό ότι ο Matt Hancock θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για να συμμετάσχει στο ριάλιτι κατά τη διάρκεια των εργασιών του Κοινοβουλίου.
«Ύστερα από συζήτηση με τον Matt Hancock, εξέτασα την κατάσταση και πιστεύω ότι είναι ένα αρκετά σοβαρό ζήτημα που δικαιολογεί την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας με άμεση ισχύ», δήλωσε σήμερα ο Simon Hartt που είναι αρμόδιος για την κομματική πειθαρχία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης