Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιταλία: Άσχημα νέα για Meloni με το καλήμερα - Καλύτερη η κυβέρνηση Draghi

Ιταλία: Άσχημα νέα για Meloni με το καλήμερα - Καλύτερη η κυβέρνηση Draghi
Πρόκειται για επιστροφή της παλιάς πολιτικής λένε οι Ιταλοί
Μόλις λίγες ημέρες μετρά στο πόστο της η νέα κυβέρνηση της πρωθυπουργού Giorgia Meloni και ήδη οι Ιταλοί την απορρίπτουν.
Σύμφωνα με έρευνα του ινστιτούτου Ipsos που διενεργήθηκε για το ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι La7, στην ερώτηση για το εάν η κυβέρνηση της Meloni είναι καλύτερη από αυτή του Mario Draghi το 45% των Ιταλών απάντησε αρνητικά, το 36% θετικά, ενώ το υπόλοιπο 19% δεν εξέφρασε γνώμη.
Όσον αφορά τους έντεκα υπουργούς (επί συνόλου είκοσι τεσσάρων) που συμμετείχαν ήδη σε παλαιότερες κυβερνήσεις, με πρωθυπουργό τον Berlusconi, το 56% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι πρόκειται για «επιστροφή της παλιάς πολιτικής», το 32% τους θεωρεί «εγγύηση πείρας και ποιότητας» και οι υπόλοιποι δεν λαμβάνουν σαφή θέση.
Σε ερώτηση για την πρωθυπουργό Giorgia Meloni και το εάν «θα κινηθεί με σωστό ή λάθος τρόπο, για την επίλυση καίριας σημασίας ζητημάτων», το 41% απάντησε ότι δεν πρόκειται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, το 39% έχει εμπιστοσύνη ότι θα πράξει ορθά και το 20% δεν έχει ακόμη σχηματίσει γνώμη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης