Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ένα βήμα πριν κλείσει η εξαγορά του Twitter από τον Elon Musk - Μπήκε στα γραφεία κρατώντας έναν... νιπτήρα

Ένα βήμα πριν κλείσει η εξαγορά του Twitter από τον Elon Musk - Μπήκε στα γραφεία κρατώντας έναν... νιπτήρα

Σε διάθεση περιπαικτική, ο Musk είπε τη φράση "let that sink in" που σημαίνει στα "χωνέψτε το"

Σχετικά Άρθρα
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η εξαγορά του Twitter από τον Elon Musk, καθώς δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα 27 Οκτωβρίου 2022 να περάσει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης στα χέρια του δισεκατομμυριούχου επενδυτή.

Μάλιστα, στην περιγραφή του προφίλ του στο ίδιο το Twitter ο Elon Musk δηλώνει "ιδιοκτήτης" (Chief Twit), ενώ επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του Twitter κρατώντας έναν...νεροχύτη.
Μάλιστα, σε διάθεση περιπαικτική, ο Musk είπε τη φράση "let that sink in" που σημαίνει στα "χωνέψτε το" (λογοπαίγνιο και με το νεροχύτη – sink).

Η εποχή του Elon Musk στο Twitter είναι γεγονός -κι ας απέχει μερικά 24ωρα η επικύρωση του deal, ενώ δεν έλειψε και να αλλάξει το bio του στο twitter γράφοντας "Chief Twit" δηλαδή "αφεντικό του Twitter".

Ένα βήμα πριν την εξαγορά του Twitter

Λίγες ημέρες απομένουν για να ολοκληρώσει την εξαγορά του Twitter και να αποφύγει μια νέα δικαστική διαμάχη, ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk.
Ο Musk έχει προθεσμία μέχρι τις 5 μ.μ. ώρα ανατολικής Ευρώπης την Παρασκευή για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του για την αγορά του Twitter ή να αντιμετωπίσει και πάλι την πρόταση να οδηγηθεί σε δίκη.
Το Twitter μήνυσε τον Musk όταν προσπάθησε να ακυρώσει τη συμφωνία ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ισχυριζόμενος ότι το Twitter δεν ήταν ειλικρινές σχετικά με το spam και τα bots στην πλατφόρμα του, κάτι που, όπως ισχυρίστηκε, θα ισοδυναμούσε με ουσιώδη δυσμενή επίδραση.
Το Twitter το αρνήθηκε αυτό.
Ένας δικαστής του δικαστηρίου Delaware Chancery Court όρισε την προθεσμία της Παρασκευής αφού ο Musk δήλωσε ότι θα ήταν πρόθυμος να αγοράσει το Twitter τελικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης