Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Επικυρώθηκε η σύλληψη πέντε κατηγορουμένων για την έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας

Ρωσία: Επικυρώθηκε η σύλληψη πέντε κατηγορουμένων για την έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας
Οι ύποπτοι συνελήφθησαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο στις 13 Οκτωβρίου.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Κριμαίας επικύρωσε και άλλαξε το μέτρο περιορισμού υπό μορφή κράτησης για πέντε κατηγορούμενους στην ποινική υπόθεση για τρομοκρατική ενέργεια στη γέφυρα της Κριμαίας, δήλωσε η υπηρεσία Τύπου του δικαστηρίου στους δημοσιογράφους την Τετάρτη 26/10.
"Το Ανώτατο Δικαστήριο της Δημοκρατίας της Κριμαίας άφησε αμετάβλητο το μέτρο της κράτησης για πέντε κατηγορούμενους στην ποινική υπόθεση για τρομοκρατική ενέργεια στη γέφυρα της Κριμαίας. Τα όργανα της προκαταρκτικής έρευνας τους υποπτεύονται για διάπραξη εγκλήματος σύμφωνα με τις παραγράφους «α», «β», «γ» η 2 του άρθρου 205 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας («Τρομοκρατική Πράξη»)», αναφέρει η έκθεση.

Το ιστορικό της σύλληψης

Οι ύποπτοι συνελήφθησαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Κιέβου της Συμφερούπολης στις 13 Οκτωβρίου.
"Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ακροάσεων, οι αποφάσεις του Περιφερειακού Δικαστηρίου Κιέβου της Συμφερούπολης όσον αφορά το επιλεγμένο προληπτικό μέτρο παρέμειναν αμετάβλητες από τις εφετειακές αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Δημοκρατίας της Κριμαίας, οι προσφυγές δεν ικανοποιήθηκαν.
Οι συζητήσεις έγιναν σε κεκλεισμένων των θυρών και χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σοβαρή από τον ποινικό νόμο και η ποινή για αυτό προβλέπεται μόνο με τη μορφή φυλάκισης από 12 έως 20 χρόνια», αναφέρει το δελτίο τύπου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης